Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 3310 3G

Alle enheder

Nokia 3310 3G

Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonenLås eller lås op for tasterne
Sikkerhedskopi og gendannelse

Gendan indhold

Hvis du vil gendanne en sikkerhedskopi af dine data, skal du have den oprettede sikkerhedskopifil på et hukommelseskort.

Gendan indhold

  1. Vælg Menu > > Lagerplads > Gendan indhold.
  2. Vælg sikkerhedskopien, og vælg OK.
  3. Telefonen genstarter efter at have gendannet sikkerhedskopifilerne.
Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.