Kopiér, del og fjern indhold

Del indhold

Del nemt dine ting, såsom kontakter, billeder, videoer og musik, med venner og familie.

Del dit indhold via Bluetooth

Hvis du vil dele indhold via Bluetooth, skal Bluetooth være aktiveret på begge telefoner, og telefonerne skal være synlige for andre telefoner.

1. Hvis du f.eks. vil dele et billede, skal du vælge Menu > Galleri.
  2. Åbn det billede, du vil dele, og vælg > Del.
  3. Vælg Via Bluetooth. Din telefon søger efter tilgængelige Bluetooth-enheder. Tryk på én gang, når den modtagende telefon er fundet.
  4. Vælg Par, og skriv en adgangskode. Adgangskoden kan f.eks. være en række tal, som modtageren skal skrive på den modtagende telefon for at bekræfte forbindelsen.
  5. Modtageren skal muligvis acceptere de filer, som du sender, på sin telefon.

En sikrere måde at undgå skadelig software på er at bruge enheden i skjult tilstand. Acceptér ikke Bluetooth-forbindelsesanmodninger fra kilder, du ikke har tillid til. Du kan også slå Bluetooth-funktionen fra, når du ikke bruger den.

Del dit indhold med multimediebeskeder

Hvis du vil dele indhold med multimediebeskeder, skal begge telefoner kunne sende og modtage dem.

1. Hvis du f.eks. vil dele et kontaktkort, skal du vælge Menu > Kontaktpersoner.
  2. Åbn det kontaktkort, du vil dele, og vælg > Del kontakt.
  3. Vælg Via multimedie. Din telefon åbner en ny besked.
  4. Tilføj beskedens modtager, og vælg Send.