Indstillinger

Systemindstillinger

Tilgængelige systemindstillinger

Vælg Menu > > System.

Under systemindstillingerne kan du f.eks. redigere:

• Opkaldsindstillinger, herunder indstillinger for viderestilling af opkald, nummer på telefonsvarer og omkostninger
  • Indstillinger for Beskeder, herunder om der skal sendes leveringsrapporter for beskeder, og om der skal modtages multimediebeskeder under roaming
  • Indstillinger for Baggrundslys, herunder lysstyrken og timeout for baggrundsbelysningen på tastaturet
  • Indstillinger for Notifikationer, herunder, hvilke notifikationer du ser i standbytilstanden

Nulstil telefonen

Der kan ske uheld, og telefonen kan holde op med at reagere. Du kan gendanne de oprindelige fabriksindstillinger, men pas på, for denne nulstilling fjerner alle data, som du har gemt i telefonhukommelsen samt alle dine tilpasninger.

Hvis du vil bortskaffe telefonen, skal du være opmærksom på, at du selv har ansvaret for at fjerne alt privat indhold.

Du kan få brug for sikkerhedskoden for at kunne gendanne de oprindelige indstillinger. Hvis du vil nulstille din telefons indstillinger og fjerne alle dine data, skal du skrive *#7370# på startskærmen.

1. Vælg Menu > > System > Om > Gendan fabriksindstillinger.
  2. Der er ikke flere bekræftelser, når du vælger OK, men telefonen nulstilles, og alle data fjernes.
  3. Telefonen genstartes.

Send feedback

Du kan sende feedback om telefonen direkte fra Indstillinger.
  1. Vælg Menu > > System > Om > Send feedback.
  2. Giv feedback om spørgsmål som angivet, og vælg Send.