Videoer

Du behøver ikke et separat videokamera - du kan optage videominder med telefonen.

Optag en video

Ud over at tage billeder kan du også optage videoer med telefonen.

1. Du kan tænde videokameraet ved at vælge Menu > og rulle til .
  2. Start optagelsen ved at vælge .
  3. Stop optagelsen ved at vælge .

Før du starter optagelsen, kan du ændre dine indstillinger, tilføje effekter eller aktivere videolys i .

Tip: Brug for mere plads til dine videoer? Indsæt et hukommelseskort, og indstil Menu > > Lagerplads > Foretrukket lager til Hukommelseskort.

Vis den optagne video

Hvis du vil se videoen lige efter optagelse, skal du vælge .

Tip: Hvis du vil se videoen senere, skal du vælge Menu > .