Skriv tekst

Skriv med tastaturet

Det er nemt og sjovt at skrive med tastaturet.

Tryk flere gange på en tast, indtil bogstavet vises.

Hvis du vil indsætte et mellemrum, skal du trykke på 0.

Tryk på * for at skrive et specialtegn eller tegnsætningstegn.

Tryk flere gange på # for at skifte mellem store og små bogstaver.

Tryk på en taltast, og hold den nede for at skrive et tal.

Anvend ordbogen

Telefonen kan øge din skrivehastighed ved at gætte, hvad du vil skrive. Ordbogen er baseret på en indbygget ordbog. Denne funktion er ikke tilgængelig for alle sprog.

Du slår ordbog til ved at vælge Menu > > . Rul til Ordbog, og vælg et sprog.

Tryk flere gange på # for at skifte mellem ordbogen og almindelig tekst.

Du kan slå ordbogen fra ved at vælge Menu > > , rulle til Ordbog og vælge Ordbog fra.