Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 4.2

Gå til hovedindholdet
Alle enheder

Nokia 4.2

Nyttige links

PDFSoftwareopdateringer

Lande og sprog

Da vi tilbyder produktbrugervejledninger på mange sprog på tværs af forskellige regioner, kan du blive omdirigeret til en Nokia-telefon-webside uden for din valgte placering.

Vælg sprog
Hold din telefon opdateretTaster og deleIndsæt SIM- og hukommelseskort Oplad din telefonTænd din telefon, og konfigurer denIndstillinger for telefon med to SIM-kortKonfiguration af fingeraftryk-idBeskyt telefonen med en skærmlåsBrug touchskærmen
Produkt- og sikkerhedsoplysninger

Oplysninger om certificering

Denne mobilenhed overholder retningslinjerne om eksponering for radiobølger.

Mobilenheden er en radiosender og -modtager. Den er designet til ikke at overskride de grænseværdier for eksponering for radiobølger (elektromagnetiske radiofrekvensfelter), der anbefales i de internationale retningslinjer fra den uafhængige videnskabelige organisation ICNIRP. Disse retningslinjer omfatter væsentlige sikkerhedsmarginer, der er udarbejdet for at sikre, at alle personer, uanset alder og helbredstilstand, beskyttes. Retningslinjerne om eksponering er baseret på specifik absorptionshastighed (Specific Absorption Rate eller SAR), som er et udtryk for mængden af radiofrekvenskraft (RF), som hovedet eller kroppen udsættes for, når enheden transmitterer. ICNIRP's SAR-grænse for mobilenheder er på 2,0 W/kg i gennemsnit pr. 10 gram væv.

SAR-tests udføres, når enheden befinder sig i almindelige driftspositioner og transmitterer ved sit højeste effektniveau på alle sine frekvensbånd.

Denne enhed overholder retningslinjerne om grænseværdier for RF-eksponering, såfremt den bruges ved hovedet eller placeres mindst 1,5 cm væk fra kroppen. Hvis enheden betjenes, mens den befinder sig i en bæretaske, bælteclips eller en anden type holder, må denne ikke indeholde metalliske genstande, og enheden skal være placeret i mindst den ovennævnte afstand fra kroppen.

Du skal have en god forbindelse til netværket for at kunne sende data og beskeder. Sendingen kan blive udsat, indtil denne forbindelseskvalitet opnås. Kontrollér, at ovenstående anvisninger om afstand overholdes, indtil afsendelsen er færdig.

Ved almindelig brug er SAR-værdierne som regel et godt stykke under de værdier, der er angivet ovenfor. Dette skyldes, at din mobilenheds ydeevne automatisk nedsættes af hensyn til systemeffektivitet og for at minimere netværksinterferens, når den fulde effekt ikke kræves til et opkald. Jo lavere afgivet effekt, jo lavere SAR-værdi.

Der kan være forskellige versioner af den samme model, og disse versioner kan have forskellige værdier. Der kan med tiden forekomme komponent- og designændringer, og nogle ændringer kan påvirke SAR-værdierne.

Du kan finde flere oplysninger på www.sar-tick.com. Bemærk, at mobilenheder kan sende, selvom du ikke foretager et taleopkald.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har meddelt, at der på baggrund af den aktuelle videnskabelige viden ikke er behov for særlige forholdsregler ved brug af mobilenheder. Hvis du gerne vil nedsætte eksponeringen, anbefaler de, at du begrænser brugen eller bruger et håndfrit sæt for at holde enheden væk fra dit hoved og din krop. Du kan finde flere oplysninger, forklaringer og diskussioner om radiofrekvenseksponering på WHO's websted: www.who.int/health-topics/electromagnetic-fields#tab=tab_1.

Gå til www.nokia.com/phones/sar for at se den maksimale SAR-værdi for enheden.

Synes du, dette var nyttigt?

Lande og sprog

Vælg sprog

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Chat med os

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Felter med stjerne skal udfyldes.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan være træls at sende dit produkt til reparation. Så for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål.

De fleste løsninger findes i Hjælp, men hvis du alligevel har brug for at få dit produkt repareret, gør vi vores bedste for at sørge for, det er tilbage i dine hænder inden for få dage.

Indsendelse af dit produkt til reparation sker i 4 enkle trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Reparation eller udskiftning

Vi gennemgår dit produkt og reparerer eller udskifter det (hvis det ikke kan repareres) med det samme.

Produkt afsendt

Normalt bliver dit produkt sendt retur til dig i løbet af en dag efter endt reparation eller udskiftning.

Kom igang

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.

Genbrug

Smid ikke din gamle telefon ud – genbrug den, og gør noget godt for planeten.

Send din uønskede telefon til os, og vær sikker på, at den bliver bortskaffet på forsvarlig vis. Det koster dig ikke noget, og vi sikrer, at råmaterialerne bliver genbrugt.

Vi har svaret på nogle ofte stillede spørgsmål, så du kan føle dig tryg. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi genbruger din telefon, eller hvordan du sender den til os, kan du kontakte os gennem livechat eller e-mail.

2 nemme trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Kom igang