Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 5

Alle enheder

Nokia 5

Kom godt i gang
Taster og deleIndsæt eller fjern SIM- og hukommelseskortOpladning af telefonenTænd din telefon, og konfigurer denIndstillinger for telefon med to SIM-kortKonfiguration af fingeraftryk-idLås eller oplås telefonenBrug touchskærmen

Taster og dele

Kig nærmere på tasterne og delene på din nye telefon.

Din telefon

Din telefon
  1. Hovedkamera
  2. Lydstik
  3. Mikrofon
  4. SIM-kort
  5. MicroSD-kort
  6. Højttaler
  7. Mikrofon
  8. Opladerstik
  9. Fingeraftrykssensor/Hjem
  10. Frontkamera
  11. Høretelefon
  12. Lydstyrketaster
  13. Tænd/sluk/låsetast

Undgå at berøre antenneområdet, mens antennen er i brug. Hvis antennerne berøres, kan det have indflydelse på kvaliteten af kommunikationen, og batteriets levetid kan blive reduceret, fordi der bruges mere strøm under driften.

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske strimmelkort i nærheden af enheden i længere tid, da dette kan beskadige kortene.