Organiser din dag

Ur

Sådan bruger du uret og timere til at nå dine ting til tiden.

Indstil en alarm

Er der intet ur i nærheden? Brug telefonen som alarm.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Ur.
  2. Vælg Ny > Klokkeslæt, brug navigeringstasten til at indstille klokkeslættet, og vælg Gem.
  3. Indstil eventuelt alarmen til at blive gentaget, eller giv alarmen et navn.
  4. Vælg Gem.

Hvis du tit skal bruge en alarm på det samme tidspunkt, men ikke vil indstille alarmen til at blive gentaget, skal du blot rulle til alarmen og vælge SLÅ TIL Alarmen aktiveres på det tidspunkt, du har angivet.

Nedtællingstimer

Hvis du har brug for en alarm, men ikke vil oprette én under alarmen, kan du bruge nedtællingstimeren. Du kan f.eks. time noget, der er ved at blive tilberedt i køkkenet.

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Ur.
  2. Rul til højre til Timer.
  3. Vælg ANGIV, og brug navigeringstasten til at angive den ønskede tid.
  4. Vælg START.

Stopur

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Ur.
  2. Rul til højre til Stopur, og vælg START.
  3. Vælg Omgang, når der er gennemført en omgang.

Du kan stoppe stopuret ved at vælge PAUSE > Nulstil.