Organiser din dag

Konverteringsfunktion

Skal du konvertere celsius til fahrenheit eller centimeter til tommer? Så brug konverteringsfunktionen.

Konverter måleenheder

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Enhedskonvertering.
  2. Vælg konverteringstypen.
  3. Tryk på navigeringstasten for at åbne en liste over tilgængelige måleenheder, og vælg den måleenhed, du vil konvertere fra.
  4. Rul til den anden måleenhed, tryk på navigeringstasten, og vælg den målenhed, du vil konvertere til.
  5. Brug taltasterne til at indtaste den værdi, du vil konvertere. Konverteringsfunktionen viser automatisk den konverterede værdi.