Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 6300 4G

Alle enheder

Nokia 6300 4G

Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonen
Kopiér indhold, og tjek hukommelsen

Filmanager

Skal du finde nogle vigtige filer hurtigt? Åbn Filmanager.

Find dine filer

Hvis du vil finde dine filer hurtigt, skal du trykke på navigeringstasten og vælge Filmanager. Vælg Internt for at finde elementer på din telefon. Hvis du vil finde elementer på dit hukommelseskort, skal du vælge SD-kort.

Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.