Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 6300 4G

Alle enheder

Nokia 6300 4G

Kom godt i gang
Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonen

Taster og dele

Se tasterne og delene i din nye telefon.

Din telefon

Din telefon

Denne brugervejledning gælder for følgende modeller: TA-1286, TA-1291, TA-1287, TA-1294, TA-1307, TA-1324.

Din telefons taster og dele:

1. Navigeringstast
  2. Opkaldstast
  3. Multifunktionstast
  4. Venstre valgtast
  5. Ørestykke
  6. Headsetstik
  7. Tænd/sluk-tast
  8. Højre valgtast
  9. Tilbagetast
  10. Afslutningstast
  11. Blitz
  12. Kamera
  13. Højttaler
  14. Slids til åbning af bagcover
  15. USB-stik

For at låse tasterne skal du trykke på og holde den nede og vælge Låse. For at låse tasterne op skal du vælge Lås op.

Undgå at berøre antenneområdet, mens antennen er i brug. Hvis antennerne berøres, kan det have indflydelse på kvaliteten af kommunikationen, og batteriets levetid kan blive reduceret, fordi der bruges mere strøm under driften.

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed. Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske lagringsmedier i nærheden af enheden, da de oplysninger, der er lagret på dem, kan blive slettet.