Konfigurer og tænd telefonen

Sådan indsætter du SIM-kort, hukommelseskort og batteri og tænder telefonen.

Nano-SIM

Vigtigt! Enheden er designet til kun at blive brugt med et nano-SIM-kort (se billedet). Brug af SIM-kort, der ikke er kompatible, kan beskadige kortet eller enheden og kan ødelægge de data, der er gemt på kortet.

MicroSD-hukommelseskort

Brug kun kompatible hukommelseskort, der er godkendt til brug med denne enhed. Inkompatible kort kan beskadige kortet, enheden og de data, der er gemt på kortet.

Bemærk! Enheden skal slukkes, og opladeren og andre enheder skal frakobles, inden coverne tages af. Undgå at berøre elektroniske komponenter, når du skifter coverne. Enheden skal altid opbevares og anvendes med coverne på.

Åbn bagcoveret.

Åbn bagcoveret.
  1. Anbring fingerneglen i den lille slids i bunden af telefonen, løft coveret, og tag det af.
  2. Løft batteriet ud, hvis det sidder i telefonen.

Indsæt SIM-kortet

Indsæt SIM-kortet
  1. Skub SIM-kortholderen til venstre, og åbn den.
  2. Placer nano-SIM-kortet i SIM-slidsen med forsiden nedad.
  3. Luk holderen, og skub den til højre for at låse den.

Indsæt det andet SIM-kort

Indsæt det andet SIM-kort
  1. Skub SIM-kortholderen til SIM2-slidsen til højre, og åbn den.
  2. Placer nano-SIM-kortet i SIM2-slidsen med forsiden nedad.
  3. Luk holderen, og skub den til venstre for at låse den. Begge SIM-kort er tilgængelige på samme tid, når enheden ikke benyttes, men når det ene SIM-kort er aktivt, f.eks. når du foretager et opkald, er det andet kort muligvis ikke tilgængeligt.
Tip: Se etiketten på salgsæsken for at finde ud af, om din telefon kan bruge to SIM-kort. Hvis der er to IMEI-koder på etiketten, har du en telefon til to SIM-kort.

Indsæt hukommelseskortet

Indsæt hukommelseskortet
  1. Skub hukommelseskortet ind i slidsen til hukommelseskort.
  2. Sæt batteriet i igen.
  3. Sæt coveret på igen.

Tænd telefonen

Tryk på og hold tænd/sluk-tasten, indtil telefonen vibrerer.

Vælg det SIM-kort, der skal bruges

1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Indstillinger > Netværk og forbindelse > SIM-manager.
  2. Hvis du vil vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til opkald, skal du vælge Udgående opkald og vælge SIM1 eller SIM2.
  3. Hvis du vil vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til beskeder, skal du vælge Udgående beskeder og vælge SIM1 eller SIM2.
  4. Hvis du vil vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til mobildata, skal du vælge Data og vælge SIM1 eller SIM2.