Kort

Find steder, og få rutevejledning

Find et sted

Google Maps hjælper dig med at finde bestemte placeringer og forretninger.
  1. Tryk på Kort.
  2. Skriv søgeord, f.eks. navnet på en gade eller et sted, på søgelinjen.
  3. Vælg et element på listen med forslag, mens du skriver, eller tryk på search for at søge.

Placeringen vises på kortet. Hvis der ikke er nogen søgeresultater, skal du tjekke, at du har stavet søgeordene korrekt.

Se din aktuelle placering

Tryk på Kort > my_location.

Få rutevejledning til et sted

1. Tryk på Kort, og angiv din destination på søgelinjen.
  2. Tryk på Rutevejledning. Det fremhævede ikon viser transportformen, f.eks. directions_car. Du kan ændre tilstand ved at vælge en ny tilstand under søgelinjen.
  3. Hvis du ikke vil bruge din aktuelle placering som startpunkt, skal du trykke på Din placering og søge efter et nyt startpunkt.
  4. Tryk på Start for at starte navigationen.

Ruten vises på kortet sammen med oplysninger om, hvor lang tid det cirka tager at komme derhen. Tryk på Trin og mere for at se en detaljeret rutevejledning.