FM-radio

Hvis du vil høre radio, skal du tilslutte et kompatibelt headset til telefonen. Headsettet fungerer som en antenne. Headsettet sælges muligvis separat.

Lyt til FM-radio

Når du har tilsluttet headsettet, skal du trykke på FM-radio.

• Tryk på play_arrow for at tænde for radioen.
  • Tryk på more_vert > Søg for at finde radiostationer.
  • Hvis du vil skifte til en anden station, skal du skubbe kanalfrekvensrækken til venstre eller højre.
  • Tryk på for at gemme en station.
  • Hvis du vil høre en radiostation via telefonens højttalere, skal du trykke på . Sørg for, at headsettet er tilsluttet.
  • Tryk på for at slukke for radioen.
Fejlfindingstip: Hvis radioen ikke virker, skal du sikre dig, at headsettet er korrekt tilsluttet.