Apps, opdateringer og sikkerhedskopier

Få apps fra Google Play

Du skal have en føjet en Google-konto til din telefon for at bruge Google Play-tjenester. Det kan ske, at du skal betale for noget af det tilgængelige indhold i Google Play. Hvis du vil tilføje en betalingsmetode, skal du trykke på Play Store > menu > Betalingsmetoder. Sørg altid for, at du har tilladelse fra ejeren af betalingsmetoden, når du køber indhold fra Google Play.

Føj en Google-konto til din telefon

1. Tryk på Indstillinger > Konti > Tilføj konto > Google. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte, hvordan enheden skal låses.
  2. Skriv legitimationsoplysningerne til din Google-konto, og tryk på Næste, eller tryk på Opret konto for at oprette en ny konto.
  3. Følg instruktionerne på telefonen.

Download apps

1. Tryk på Play Store.
  2. Tryk på søgelinjen for at se efter apps, eller vælg apps ud fra dine anbefalinger.
  3. Tryk på Installer i appbeskrivelsen for at downloade og installere appen.

Du kan se dine apps ved at gå til startskærmen og stryge op fra bunden af skærmen.