Indopereret medicinsk udstyr

For at undgå potentielle forstyrrelser anbefaler producenter af indopereret medicinsk udstyr (f.eks. pacemakere, insulinpumper og neurostimulatorer), at der er en afstand på mindst 15,3 centimeter mellem en trådløs enhed og det medicinske udstyr. Personer med sådant udstyr skal gøre følgende:

– Altid opbevare den trådløse enhed mere end 15,3 centimeter fra det medicinske udstyr. – Ikke bære den trådløse enhed i en brystlomme. – Holde den trådløse enhed ved øret i den side, der er modsat det medicinske udstyr. – Slukke den trådløse enhed, hvis der er grund til at tro, at enheden forårsager forstyrrelser. – Følge anvisningerne fra producenten af det indopererede medicinske udstyr.

Kontakt din læge, hvis du har nogen spørgsmål vedrørende brug af den trådløse enhed i forbindelse med indopereret medicinsk udstyr.