Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia G20

Alle enheder

Nokia G20

Kom godt i gang
Hold din telefon opdateretTaster og deleIndsæt SIM- og hukommelseskortOplad din telefonTænd din telefon, og konfigurer denIndstillinger for telefon med to SIM-kortLås eller oplås telefonenBrug touchskærmen

Hold din telefon opdateret

Din telefonsoftware

Hold din telefon opdateret, og acceptér tilgængelige softwareopdateringer, så du får nye og forbedrede funktioner til telefonen. Softwareopdateringerne kan også forbedre telefonens ydeevne.