Denne brugervejledning gælder for følgende modeller: TA-1336, TA-1343, TA-1347, TA-1365, TA-1372.

1. Blitz
  2. Kamera
  3. NFC-område (kun TA-1336, TA-1343, TA-1347)
  4. Tast til Google Assistent/Google-søgning*
  5. Slids til SIM- og hukommelseskort
  6. Frontkamera
  7. Mikrofon
  8. Høretelefon
  9. Headsetstik
  10. Lydstyrketaster
  11. Tænd/sluk-/låsetast, fingeraftrykssensor
  12. USB-stik
  13. Mikrofon
  14. Højttaler

Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, sælges muligvis separat.

*Google Assistent er ikke tilgængelig på visse sprog og i visse lande. Hvis Google Assistent ikke er tilgængelig, benyttes i stedet Google-søgning. Tjek tilgængelighed på https://support.google.com/assistant.

Dele og stik, magnetisme

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske strimmelkort i nærheden af enheden i længere tid, da dette kan beskadige kortene.