Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia G20

Alle enheder

Nokia G20

Hold din telefon opdateretTaster og deleIndsæt SIM- og hukommelseskortOplad telefonenTænd din telefon, og konfigurer denIndstillinger for telefon med to SIM-kortLås eller oplås telefonenBrug touchskærmen
Få forbindelse til venner og familie

Mail

Du kan sende mail med din telefon, når du er på farten.

Tilføj en mailkonto

Første gang du bruger Gmail-appen, bliver du bedt om at konfigurere din mailkonto.

  1. Tryk på Gmail.
  2. Du kan vælge den adresse, der er knyttet til din Google-konto, eller trykke på Tilføj mailadresse.
  3. Når du har tilføjet alle kontiene, skal du trykke på GÅ TIL GMAIL.

Send mail

  1. Tryk på Gmail.
  2. Tryk på add_circle_outline.
  3. Skriv en adresse i feltet Til, eller tryk på more_vert > Tilføj fra kontakter.
  4. Skriv meddelelsens emne og indhold.
  5. Tryk på send.
Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.