Underretninger

Brug underretningspanelet

Når du modtager nye underretninger, f.eks. beskeder eller ubesvarede opkald, vises der ikoner øverst på skærmen.

Hvis du vil se flere oplysninger om underretningerne, skal du stryge nedad fra toppen af skærmen. Hvis du vil lukke visningen, skal du stryge op på skærmen.

Hvis du vil ændre indstillingerne for underretninger for en app, skal du trykke på Indstillinger > Apps og underretninger, trykke på appens navn og derefter på Underretninger.

Brug ikonerne til hurtige indstillinger

Brug ikonerne til hurtige indstillinger

Du kan aktivere funktioner ved at trykke på ikonerne til hurtige indstillinger i underretningspanelet. Hvis du vil se flere ikoner, skal du trække menuen ned.

Hvis du vil arrangere ikonerne på en ny måde, skal du trykke på mode_edit, trykke på og holde et ikon og derefter trække det til en anden placering.