Få forbindelse til venner og familie

Send beskeder

Send en besked

1. Tryk på Beskeder.
  2. Tryk på Start chat.
  3. Hvis du vil tilføje en modtager, skal du trykke på dialpad, indtaste modtagerens nummer og trykke på done. Hvis du vil tilføje en modtager fra din kontaktliste, skal du begynde at skrive modtagerens navn og trykke på kontaktpersonen.
  4. Hvis du vil tilføje flere modtagere, skal du trykke på . Når du har valgt alle modtagerne, skal du trykke på Næste.
  5. Skriv meddelelsen i tekstfeltet.
  6. Tryk på send.