Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia T21

Gå til hovedindholdet
Alle enheder

Nokia T21

Nyttige links

PDFSoftwareopdateringerKomplette specifikationerMiljøprofil

Lande og sprog

Da vi tilbyder produktbrugervejledninger på mange sprog på tværs af forskellige regioner, kan du blive omdirigeret til en Nokia-telefon-webside uden for din valgte placering.

Vælg sprog
Taster og deleIndsæt SIM- og hukommelseskortOplad din tabletTænd din tablet, og konfigurer denLås eller oplås din tabletBrug touchskærmen
Produkt- og sikkerhedsoplysninger

Ophavsrettigheder og andre bemærkninger

Ophavsrettigheder og andre bemærkninger

Tilgængeligheden af nogle produkter, funktioner, applikationer og tjenester, der er beskrevet i denne vejledning, kan variere efter område og kræve aktivering, tilmelding, netværk og/eller internetforbindelse og et relevant tjenesteabonnement. Kontakt din forhandler eller tjenesteudbyder for at få flere oplysninger. Denne enhed kan indeholde produkter, teknologi eller software, som er underlagt eksportlove og -regler fra USA og andre lande. Afvigelser fra loven er forbudt.

Oplysningerne i dette dokument leveres "som de er og forefindes". Medmindre det er krævet af gældende lovgivning, stilles der ikke nogen garantier, hverken udtrykkelige eller stiltiende, herunder, men ikke begrænset til, stiltiende garantier for salgbarhed og egnethed til et bestemt formål, i forbindelse med nøjagtigheden, pålideligheden eller indholdet af dette dokument. HMD Global forbeholder sig ret til at revidere dette dokument eller trække det tilbage på et hvilket som helst tidspunkt uden forudgående varsel.

I videst muligt omfang tilladt efter gældende lovgivning er hverken HMD Global eller nogen af dennes licensgivere under ingen omstændigheder ansvarlige for tab af data eller omsætning eller nogen form for særlige, hændelige, adækvate eller indirekte skader, uanset hvordan de er forvoldt.

Der må ikke ske nogen form for kopiering, overførsel eller distribution af indholdet af dette dokument eller nogen del af det uden forudgående skriftlig tilladelse fra HMD Global. HMD Global udvikler løbende sine produkter. HMD Global forbeholder sig ret til at ændre og forbedre de produkter, der er beskrevet i dette dokument, uden forudgående varsel.

HMD Global indestår ikke for, yder ingen garanti i forbindelse med og er ikke ansvarlig for funktionaliteten, indholdet og slutbrugersupporten i tredjeparts-apps, som følger med enheden. Når du bruger en app, accepterer du, at appen leveres, som den er og forefindes.

Når du downloader kort, spil, musik og video og overfører billeder og video, kan det medføre, at der overføres store mængder data. Hos nogle tjenesteudbydere skal der betales for datatrafikken. De specifikke produkter, tjenester og funktioner, der er tilgængelige, kan variere fra område til område. Forhør dig hos din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger, også om mulige sprogindstillinger.

Visse funktioner, funktionaliteter og produktspecifikationer kan være netværksafhængige og underlagt yderligere vilkår, betingelser og gebyrer.

Alle specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel.

HMD Globals politik om beskyttelse af personlige oplysninger, som er tilgængelig på [http://www.nokia.com/phones/privacy] (http://www.nokia.com/phones/privacy), gælder for din brug af enheden.

HMD Global Oy har eksklusiv licens til Nokia-mærket til telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation.

Google og andre relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC.

Bluetooth-ordmærket og -logoerne ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra HMD Globals side sker under licens.

Brug tilstanden Lavt blåt lys

Brug tilstanden Lavt blåt lys

Blåt lys er en farve i det synlige lysspektrum, der kan ses af det menneskelige øje. Af alle de farver, som det menneskelige øje opfatter (violet, indigo, blå, grøn, gul, orange, rød), har blå den korteste bølgelængde og producerer dermed en højere mængde energi. Da blåt lys passerer gennem øjets hornhinde og linse, før det når nethinden, kan det forårsage f.eks. kløende og røde øjne, hovedpine, sløret syn og dårlig søvn. For at begrænse og reducere blåt lys har skærmindustrien udviklet løsninger som f.eks. tilstanden Lavt blåt lys. Hvis du vil slå tilstanden Lavt blåt lys til på din tablet, skal du trykke på Indstillinger > Skærm > Nattelys > Slå til. Hvis du har brug for at se på din tablets skærm i lang tid, kan du tage hyppige pauser og aflaste øjnene ved at se på objekter, der er placeret et stykke væk.

OZO

OZO

OZO er et varemærke tilhørende Nokia Technologies Oy.

Synes du, dette var nyttigt?

Lande og sprog

Vælg sprog

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Chat med os

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Felter med stjerne skal udfyldes.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan være træls at sende dit produkt til reparation. Så for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål.

De fleste løsninger findes i Hjælp, men hvis du alligevel har brug for at få dit produkt repareret, gør vi vores bedste for at sørge for, det er tilbage i dine hænder inden for få dage.

Indsendelse af dit produkt til reparation sker i 4 enkle trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Reparation eller udskiftning

Vi gennemgår dit produkt og reparerer eller udskifter det (hvis det ikke kan repareres) med det samme.

Produkt afsendt

Normalt bliver dit produkt sendt retur til dig i løbet af en dag efter endt reparation eller udskiftning.

Kom igang

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.

Genbrug

Smid ikke din gamle telefon ud – genbrug den, og gør noget godt for planeten.

Send din uønskede telefon til os, og vær sikker på, at den bliver bortskaffet på forsvarlig vis. Det koster dig ikke noget, og vi sikrer, at råmaterialerne bliver genbrugt.

Vi har svaret på nogle ofte stillede spørgsmål, så du kan føle dig tryg. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi genbruger din telefon, eller hvordan du sender den til os, kan du kontakte os gennem livechat eller e-mail.

2 nemme trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Kom igang