Hjælp

Hvornår får min telefon den seneste sikkerhedsopdatering?

HMD Global leverer de seneste sikkerhedsrettelser til din Android-smartphone så hurtigt som muligt. Der er dog flere faktorer, der kan påvirke den dato, hvor du rent faktisk modtager en opdatering. Disse faktorer omfatter enhedsmodel, region, placering, operatørgodkendelser og annoncering af den månedlige udgivelse af Googles sikkerhedsrettelse. Disse vedligeholdelsesudgaver indeholder også nogle gange sikkerhedsrettelser. Bemærk, at de udgivelsesdatoer, der er angivet i https://www.nokia.com/en_int/phones/security-updates, henviser til liveudgivelserne til de første godkendte markeder. Generelt tager det flere dage, før udgivelsen når alle forbrugere i et godkendt marked.

Vi minder brugere om, at alle udgivelser af vedligeholdelse og sikkerhedsrettelser skal accepteres så snart som muligt for at sikre en problemfri Android-oplevelse.

Synes du, dette var nyttigt?

Kontakt support

Vejledningsvideoer

Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna