‌‌

Τηλέφωνα Nokia με Android™

Το ιδανικό ταίρι

Η στενή συνεργασία μεταξύ των Nokia smartphone και του Android ξεκίνησε το 2017 με την κυκλοφορία του πρώτου smartphone Nokia με Android. Έκτοτε, η συνεργασία συνεχίστηκε με κάθε smartphone Nokia, ώστε εκατομμύρια χρήστες να απολαμβάνουν μια πιο βελτιστοποιημένη, ασφαλή και σύγχρονη εμπειρία.

Υλικό

Καλύτερη απόδοση

Κάθε Nokia smartphone με Android One πληροί ένα απαιτητικό σύνολο προτύπων hardware –συμπεριλαμβανομένων της μνήμης RAM, του χώρου αποθήκευσης και της ταχύτητας– ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση. Με ένα μικρό, επιμελημένο σύνολο προφορτωμένων εφαρμογών, τα Nokia smartphone με Android One σας προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης για να τον χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Android one logo 130px, color

Λογισμικό

Όλα τα απαραίτητα

Με το Android One, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία smartphone με την πανίσχυρη υποστήριξη της Google™. Απολαύστε μια διαισθητική εμπειρία χρήσης, Google Assistant και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών στο Google Photos, καθώς και μηνιαίες ενημερώσεις ασφάλειας αλλά και Google Play Protect από τη στιγμή αγοράς της συσκευής σας, έτσι ώστε να παραμένει ασφαλής, γρήγορη και βέλτιστα αποδοτική.

android-one-logo-white 130px (no extra margins)

Android 9 Pie

Η δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Το Android 9 Pie απελευθερώνει την ισχύ της τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να αξιοποιείτε στο έπακρο το Nokia smartphone σας. Χάρη σε νέες δυνατότητες όπως η Προσαρμοστική μπαταρία και η Προσαρμοστική φωτεινότητα, η συσκευή προσαρμόζεται στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, μαθαίνει τις προτιμήσεις σας και βελτιώνεται σε βάθος χρόνου, ώστε όλη η εμπειρία σας να είναι ακόμη καλύτερη για περισσότερο διάστημα.

Μάθετε περισσότερα για το Android 9 Pie
Android (Go edition)

Αποθήκευση δεδομένων και ασφάλεια

Το Android (Go edition) είναι βελτιστοποιημένο ώστε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές γρηγορότερα, χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις. Χάρη στα μικρότερα μεγέθη εφαρμογών, τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης και τον πολύ μεγαλύτερο έλεγχο ως προς τον τρόπο αποθήκευσης του περιεχομένου σας, το Android (Go edition) σας βοηθά να εξοικονομείτε χώρο για αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Τα Google, Android και Google Play αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Το Oreo αποτελεί εμπορικό σήμα του ομίλου Mondelez International, Inc. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Στα Nokia smartphone με AndroidOne περιλαμβάνονται τα Nokia 3.1, Nokia 5.1, 5.1 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus και Nokia 8 Sirocco.

2 Το Google Photos παρέχει δωρεάν, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Απαιτείται λογαριασμός Google και σύνδεση στο Διαδίκτυο.