Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Έχει τα πάντα. Για όλα τα υπόλοιπα, έχετε το Google Assistant.

Το Google Assistant

Λάβετε βοήθεια εν κινήσει ή στην οικία σας, με ένα μόλις άγγιγμα

Χάρη στο Google Assistant Button1, τα πάντα γίνονται με ταχύτερο ρυθμό. Κάντε ερωτήσεις, δείτε το πρόγραμμά σας ή χαμηλώστε τα φώτα. Το Assistant μαθαίνει όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε. Έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

Δείτε τι μπορεί να κάνει

Σχεδίαση

Ανεβάσαμε τον πήχη στην σχεδίαση και μετά την κάναμε πιο εκλεπτυσμένη

Υπέροχη κατασκευή, ακόμη και για την καθημερινότητα. Με πάχος 8,4 mm και κυρτό γυαλί κορυφαίας ποιότητας 2.5D στο μπροστινό και το πίσω μέρος, είναι απολαυστικό να έχετε το τηλέφωνο στο χέρι σας. Με την οθόνη 5,71" HD+ με αναλογία διαστάσεων 19:9, είναι επίσης απολαυστικό στην εμφάνιση. Χάρη στην μπαταρία που διαρκεί πάρα πολύ και προσαρμόζεται σε εσάς, δεν είναι απλώς όμορφο, αλλά και έξυπνο.

Εξερευνήστε τη σχεδίαση

Απεικόνιση

Οι αναμνήσεις σας σε τέλεια απεικόνιση

Καταγράψετε τα πάντα. Με απεικόνιση διπλής κάμερας και ευρυγώνια κάμερα selfie, όλοι χωράνε στην εικόνα. Ξεδιπλώστε το δημιουργικό σας ταλέντο με κορυφαίες δυνατότητες όπως η λειτουργία Bokeh και οι προηγμένες τροποποιήσεις φωτογραφίας.

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα

Android™

Ολοένα καλύτερο

Το Nokia 4.2 προσφέρει μια γνήσια εμπειρία Android με το Android One, που διαθέτει το Android 9 Pie. Χωρίς περιττά στοιχεία, χωρίς λογισμικό τρίτων, και με δωρεάν μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας που –περιέργως– δεν επιβραδύνουν το τηλέφωνό σας.

Μαζί με αυτά και η ΤΝ που μαθαίνει πώς χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο, και η προγνωστική δημιουργία συντομεύσεων για εφαρμογές και εργαλεία ευημερίας, και αποκτάτε μια εμπειρία Android που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Δείτε πώς

Nokia 4.2

Νικητής: Βραβείο Good Design® 2019

Όπως απονεμήθηκε από το μουσείο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, το Nokia 4.2 έλαβε το βραβείο Good Design Award 2019 στην κατηγορία Ηλεκτρονικά για τον σχεδιασμό και την προσιτή τιμή του, προσφέροντας ταυτόχρονα τις νεότερες καινοτομίες των smartphones.

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Χαρακτηριστικά

Nokia 4.2

Πάντα διαθέσιμη βοήθεια με το κουμπί Google Assistant. Απολαύστε βίντεο και παιχνίδια στην οθόνη HD+ 5,71”, με εκπληκτική σχεδίαση κυρτού γυαλιού 2,5D. Γρήγορα στιγμιότυπα μετατρέπονται σε εκπληκτικές φωτογραφίες χάρη στη διπλή πίσω κάμερα 13MP και 2MP και τα επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας. Το ξεκλείδωμα με βιομετρική αναγνώριση προσώπου ανοίγει το τηλέφωνό σας εύκολα σε δευτερόλεπτα.

The Google Assistant

The Google Assistant

Γρήγορη πρόσβαση στο Google Assistant με το ειδικό κουμπί Google Assistant.

Οθόνη

Οθόνη

Κυρτό γυαλί 2,5D μπροστά και πίσω, με οθόνη HD+ 5,71".

Κάμερες

Κάμερες

Διπλή πίσω κάμερα και μπροστινή κάμερα 8 MP. Επεξεργαστείτε φωτογραφίες με εφέ Bokeh.

Αναγνώριση προσώπου

Αναγνώριση προσώπου

Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας γρήγορα και με ασφάλεια με το ξεκλείδωμα με βιομετρική αναγνώριση προσώπου.

Πλήρεις προδιαγραφές

Nokia 4.2

199 €

Η τιμολόγηση ενδέχεται να διαφέρει μεταξύ διαφορετικών καταστημάτων λιανικής πώλησης και ανάλογα με τις προδιαγραφές του προϊόντος, όπως το μέγεθος μνήμης. Ως συνεργάτης της Amazon, η HMD Global έχει κέρδος από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τα Google, Android και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Η ονομασία aptX αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Technologies International, Ltd., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

3Η υπηρεσία Φωτογραφίες Google προσφέρει δωρεάν, απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Απαιτεί λογαριασμό Google και σύνδεση στο Internet.

4Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.