Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

Εκτοξεύστε τη δημιουργικότητά σας

Εγγραφή

Κινηματογραφήστε με εφέ ZEISS

Κάντε κάθε βίντεο επικό

Τραβήξτε σαν επαγγελματίας – χωρίς να πρέπει να είστε κιόλας – χάρη στα ενσωματωμένα κινηματογραφικά εφέ ZEISS. Προσθέστε εύκολα αναμορφωτικές και μπλε λάμψεις στο υλικό σας, για μια αβίαστα επική εμφάνιση. Επιπλέον, μοιραστείτε τα εκπληκτικά βίντεό σας 4K με 5G.

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα

Τετραπλή κάμερα PureView με ZEISS Optics

Δεν ξεχάσαμε καμία λεπτομέρεια

Μια κάμερα για να τα καταγράψει όλα. Τραβήξτε εκπληκτικά κοντινά, επικά εξαιρετικά ευρέα τοπία, ολοζώντανα πορτραίτα και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, με την εντυπωσιακή τετραπλή κάμερα PureView. Και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το ZEISS Optics, θα είστε έτοιμοι για κάθε λήψη με την απίστευτα λεπτομερή κύρια κάμερα 64 MP, μια ειδική εξαιρετικά ευρεία κάμερα χαμηλού φωτισμού, συν κάμερες προηγμένου βάθους και φακό Macro.

Συνδεσιμότητα 5G

Ασυναγώνιστες ταχύτητες με 5G

Ζήστε τη ζωή με λιγότερες καθυστερήσεις. Παίξτε παιχνίδια Stadia χωρίς περισπασμό, παρακολουθήστε ταινίες και μοιραστείτε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας 5G. Επιπλέον, η Αρθρωτή Πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 765G είναι βελτιστοποιημένη για 5G, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι γι' αυτό που ακολουθεί.

Μάθετε περισσότερα για το Qualcomm® Snapdragon™

Android™ 10

Τα καλύτερα του Android. Πάντα.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορείτε να περιμένετε βελτιωμένη ασφάλεια και πιο προσαρμόσιμες επιλογές με την τελευταία έκδοση Android 10 και νεότερες εκδόσεις. Επίσης, εξασφαλίζετε 2 χρόνια αναβαθμίσεων και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας.

Κουμπί τροφοδοσίας με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος

Ξεκλείδωμα στη στιγμή

Το Nokia 8.3 5G συνδυάζει το κουμπί τροφοδοσίας και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο τηλέφωνό σας.

Οθόνη 6,81”

Εκπληκτική από άκρη σε άκρη

Απολαύστε την επική οθόνη των 6,81", ιδανική για gamer, λάτρεις και δημιουργούς. Πέραν του ότι είναι εντυπωσιακά μεγάλη, είναι και εκπληκτικά ευκρινής – χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία PureDisplay.

Σχεδίαση

Σκανδιναβικό σχέδιο – μέχρι και το χρώμα

Κατασκευασμένο με ακρίβεια. Κατεργασμένο με φροντίδα. Το Nokia 8.3 5G έχει τις ρίζες του στο γνήσιο σκανδιναβικό ντιζάιν και θα το βρείτε σε χρώμα Πολική νύχτα – εμπνευσμένο από το Βόρειο Σέλας.

Χαρακτηριστικά

Nokia 8.3 5G

Προσδώστε επαγγελματικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες και στα βίντεό σας, εύκολα. Τα κινηματογραφικά εφέ ZEISS είναι ενσωματωμένα ώστε να βοηθούν στη δημιουργία επικών βίντεο, ενώ η τετραπλή κάμερα PureView με ZEISS Optics σάς δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσετε στιγμές που θα θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο. Ξεκλειδώστε νέες δυνατότητες με γρήγορη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα 5G. Επίσης, θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις Android.

Τετραπλή κάμερα PureView με ZEISS Optics

Τετραπλή κάμερα PureView με ZEISS Optics

Τετραπλή κάμερα με κινηματογραφικά εφέ ZEISS.

Συνδεσιμότητα 5G

Συνδεσιμότητα 5G

Γρήγορο 5G που αντέχει στον χρόνο.

Powered by Android 10

Powered by Android 10

2 χρόνια αναβαθμίσεων Android και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας.

Ισχυρή

Ισχυρή

Ενεργειακά αποδοτική Αρθρωτή Πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 765G.

Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Το Qualcomm Snapdragon είναι ένα προϊόν της εταιρείας Qualcomm Technologies Inc. ή/και των θυγατρικών της. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Οι ονομασίες USB Type-C™ και USB-C™ αποτελούν εμπορικά σήματα της USB Implementers Forum. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης. Το 5G ενδέχεται να μην υποστηρίζεται από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου σας ή από τον πάροχο υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε όταν ταξιδεύετε.

1 Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

3Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

(