Nokia 9 PureView

‌‌

Nokia 9 PureView

Εξερευνήστε κάθε λεπτομέρεια

Εγγραφή

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Σχεδίαση και απόδοση

Ανωτερότητα

Η τέχνη είναι μια διαδικασία βελτίωσης, απομάκρυνσης όλων των ανεπιθύμητων, έως ότου μείνει κάτι αγνό, αλλά και ισχυρό. Εξερευνήστε τα επίπεδα του Nokia 9 PureView εδώ.

Οθόνη και ήχος

Μια απόλαυση για τις αισθήσεις

Δείτε περισσότερα
Δείτε περισσότερα
Δείτε περισσότερα
Οθόνη και ήχος
Μια απόλαυση για τις αισθήσεις

Η εμπειρία προβολής που αξίζει για τις φωτογραφίες σας: το Nokia 9 PureView διαθέτει μια οθόνη πλήρους κάλυψης pOLED QHD 5,99” με ανάλυση 2K. Με την τεχνολογία PureDisplay, θα έχετε ακριβή χρώματα και βελτιωμένη αναγνωσιμότητα του ηλιακού φωτός.

  • Η υποστήριξη HDR10 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, αντίθεση και χρώμα
  • Εγγραφή βίντεο 4K HDR με χωρική καταγραφή ήχου για ένα επιπλέον επίπεδο καθήλωσης
  • Διαθέτει Qualcomm® aptX™ για υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή ήχου μέσω ηχείων και ακουστικών Bluetooth®

Λογισμικό: OS

Android 9 Pie

Το Nokia 9 PureView διαθέτει Android 9 Pie, και είναι αποτελεσματικό αλλά και πανίσχυρο. Αξιοποιώντας ΤΝ για να κατανοήσει τις προτιμήσεις σας, το Android 9 Pie προσαρμόζει μια εμπειρία χρήστη που γίνεται καλύτερη με τον χρόνο.

  • Μεγαλύτερη διάρκεια μεταξύ φορτίσεων χάρη στην Προσαρμοστική μπαταρία.
  • Ενέργειες στην εφαρμογή σάς βοηθούν να ολοκληρώνετε ενέργειες μέσω συντομεύσεων που βασίζονται στις ρουτίνες σας.
  • Χάρη στο Slices, είστε ένα μόλις άγγιγμα μακριά από προτεινόμενες εφαρμογές όταν τις χρειάζεστε περισσότερο.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Νικητής: Βραβείο Good Design® 2019

Όπως απονεμήθηκε από το μουσείο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, το Nokia 9 PureView έλαβε το βραβείο Good Design Award 2019 στην κατηγορία Ηλεκτρονικά για τον προηγμένο σχεδιασμό του, την αξιοπιστία, τις καινοτόμες λειτουργίες και την ασφαλή λειτουργία Android.

Δείτε το προφίλ του βραβείου Good Design

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Nokia 9 PureView

Απόκτησέ το μαζί με θήκη Nokia Clear Case

Εγγραφή
Πλήρεις προδιαγραφές
Πλήρεις προδιαγραφές
Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Το Adobe Photoshop Lightroom είναι είτε σήμα κατατεθέν είτε εμπορικό σήμα της Adobe στις ΗΠΑ και/ή άλλες χώρες. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Η ονομασία aptX αποτελεί εμπορικό σήμα της Qualcomm Technologies International, Ltd., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Οι ονομασίες USB Type-C™ και USB-C™ αποτελούν εμπορικά σήματα της USB Implementers Forum.

1Το σύστημα κάμερας αποτελείται από δύο έγχρωμους αισθητήρες που λειτουργούν παράλληλα με τρεις εξαιρετικά ευαίσθητους μονοχρωματικούς αισθητήρες. Κάθε μονοχρωματικός αισθητήρας έχει δυνατότητα συλλογής περίπου 2,9 φορές του φωτός σε σύγκριση με έναν τυπικό έγχρωμο αισθητήρα smartphone. Ο αισθητήρας κάμερας smartphone αφορά έναν μονό έγχρωμο αισθητήρα (12 MP, 1,25 um, F/1.8).

2Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και οι εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

5Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να χρειάζεται αντικατάσταση.

6Αν διαθέτει το Android Oreo, μπορεί να αναβαθμιστεί στο Android 9 Pie. Έχετε υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χρήση πρόσθετων δεδομένων κινητού δικτύου

(