Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Restore Bothie Quad camera Front camera

Nokia X20

Κάντε λήψη από πολλές γωνίες με τις πολλαπλές κάμερες Dual Sight και κοινοποιήστε το υλικό σας μέσω 5G.

Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Back
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Front and Back
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Front
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Back
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Front and Back
Χρώμα
Μοντέλο
6 GB RAM, 128 GB Εσωτερική μνήμη, Διπλή SIM

Αλλάξτε οπτικό πεδίο

Nokia X20

Σπάνια μπορούμε να νιώσουμε αυτό το συναίσθημα ζεστασιάς με ένα τηλέφωνο, αλλά το συγκεκριμένο τα καταφέρνει. Γιατί πέραν του ότι είναι υπέροχο για σας, είναι και καλύτερο για το περιβάλλον. Έρχεται με εγγύηση 3 ετών και 100% κομποστοποιήσιμη θήκη, ενώ έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει περισσότερο και μετά να εξαφανιστεί. Καθώς θα το έχετε για αρκετό καιρό, ξέραμε ότι έπρεπε να είναι καλό. Γι' αυτό, συμπεριλάβαμε την καινοτόμο λειτουργία πολλαπλών καμερών Dual Sight, η οποία σας επιτρέπει να τραβάτε από διαφορετικές γωνίες ταυτόχρονα, ενώ με το 5G¹ θα μοιράζεστε τα βίντεό σας στη στιγμή. Με 3 χρόνια ενημερώσεων λογισμικού και ασφάλειας, το μέλλον του τηλεφώνου σας είναι ακόμα καλύτερο από το παρόν.

Πλήρεις προδιαγραφές

Ανθεκτικότητα 3 + 3 + 3

Διατηρήστε τη συσκευή σας για περισσότερο καιρό, χάρη στα 3 χρόνια εγγύησης, τα 3 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και τα 3 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος.

Λειτουργία πολλαπλών καμερών Dual Sight

Απαθανατίστε όλα όσα συμβαίνουν με την καινοτομία των πολλαπλών καμερών.

Τετραπλή κάμερα 64 ΜΡ

Βελτιώστε την ποιότητα των βίντεό σας στο σπίτι ή στην εργασία σας, με το ZEISS Optics.

Μπροστινή κάμερα 32 MP

Απολαύστε μια κάμερα που είναι πάντα έτοιμη, ανεξαρτήτως ώρας.

Λειτουργία πολλαπλών καμερών Dual Sight

Αποτυπώστε πολλαπλές "οπτικές" της ζωής

Το Nokia X20 σάς επιτρέπει να προσδώσετε μια νέα οπτική στην εργασία σας. Με τις πολλαπλές κάμερες Dual Sight, μπορείτε να τραβάτε βίντεο από διαφορετικές οπτικές γωνίες την ίδια στιγμή. Και με τις ταχύτητες 5G¹ μπορείτε να τα ανεβάζετε και να τα κοινοποιείτε στη στιγμή.

Ασφάλεια

Ολοένα και καλύτερη ασφάλεια

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προστασία όλων των αρχείων εργασίας σας, δεδομένων κοινωνικών μέσων, βίντεο και φωτογραφιών, δεν υπάρχει κάτι που να είναι υπερβολικά ασφαλές. Γι' αυτό, προσφέρουμε ενημερώσεις ασφαλείας κάθε μήνα, για έως και 3 χρόνια. Μια ανησυχία λιγότερη.

Βιωσιμότητα

Αισθανθείτε ακόμα καλύτερα για το τηλέφωνό σας

Η εκτεταμένη εγγύηση 3 ετών σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτό που αγαπάτε για ακόμα περισσότερο καιρό. Δεν περιλαμβάνεται πλαστικός φορτιστής τοίχου, ενώ με την 100% κομποστοποιήσιμη θήκη έχουμε μειώσει τις οικολογικές επιπτώσεις του Nokia X20. Γιατί ξέρουμε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά όλοι μπορούν να κάνουν κάτι.

Τετραπλή κάμερα 64 MP με ZEISS Optics

Η τεχνολογία ZEISS Optics κάνει κάθε ταινία ένα αριστούργημα

Η τετραπλή κάμερα 64 MP με ZEISS Optics και υποβοήθηση ΤΝ σάς επιτρέπει να τραβάτε πλάνα μαγευτικών τοπίων κινηματογραφικής ποιότητας, εκπληκτικά κοντινά και ζωντανά πορτρέτα. Υπάρχουν επίσης εργαλεία για χρωματική διαβάθμιση και ρυθμίσεις λειτουργίας για ενίσχυση της ιστορίας σας. Συγχαρητήρια – μόλις γίνατε σκηνοθέτης.

Μπροστινή κάμερα 32 MP

Το σκοτάδι είναι πλέον φίλος σας

Κάποιες φορές, η ανάγκη για βιντεοκλήση δεν εξαφανίζεται ξαφνικά με το ηλιοβασίλεμα. Με το Nokia X20, μπορείτε να εμπιστευτείτε την υψηλής ποιότητας μπροστινή κάμερα, η οποία είναι έτοιμη για δράση, μέρα και νύχτα.

Οθόνη 6,67” Full HD+

Δείτε τη μεγάλη εικόνα

Ξεχάστε την κούραση που νιώθετε όταν βλέπετε τα email σας, μια παρουσίαση ή επικοινωνείτε με συναδέλφους, χάρη στην οθόνη Full HD+. Και όταν τελειώσετε με τη δουλειά σας, η ίδια μεγάλη οθόνη των 6,67 ιντσών είναι ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες ή να παίζετε παιχνίδια. Απλά φανταστείτε το για μια στιγμή.

Όμορφα και ανθεκτικά χρώματα

Συνδυασμός δύναμης και στυλ

Μια γρήγορη ματιά φανερώνει ότι το Nokia X20 αποτελεί μια κομψή, σκανδιναβικής εμφάνισης συσκευή. Κοιτάξτε από λίγο πιο κοντά και θα εκτιμήσετε σίγουρα τη διαχρονική αντοχή της σκανδιναβικής ποιότητας, καθώς η συσκευή έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στον χρόνο. Τώρα, το αν πρέπει να προτιμήσετε το Midnight Sun ή το Nordic Blue… αυτό θα το αφήσουμε πάνω σας.

2ήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Από τη σημερινή αυγή μέχρι το αυριανό σούρουπο

Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, το τελευταίο που χρειάζεστε είναι να ξεμείνετε από τηλέφωνο. Το Nokia X20 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και δύο μέρες², οπότε ίσως ξεμείνετε πρώτα εσείς από ενέργεια και μετά το κινητό από μπαταρία.

Επεξεργαστής

Πείτε αντίο στα παγωμένα πρόσωπα και στην απογοήτευση

Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε την ενδιάμεση αποθήκευση. Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές σας, ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις και απολαύστε τις αγαπημένες εκπομπές σας, ακριβώς όπως θα έπρεπε. Χωρίς καμία απογοήτευση.

Καθαρό Android™ 11

Για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά με ό,τι νέο κυκλοφορεί

Το Android 11 φέρνει πλήθος καινοτόμων λειτουργιών στο τηλέφωνό σας, όπως το να μπορείτε να διατηρείτε όλες τις συνομιλίες σας από όλες τις διαφορετικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιείτε σε ένα εύχρηστο σημείο. Οπότε, όσο απασχολημένοι κι αν είστε, δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα. Και με 3 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος, θα είστε πάντα επικαιροποιημένοι.

E-waste

Αλλάζουμε το περιεχόμενο του κουτιού για να μειώσουμε τα ηλεκτρονικά απόβλητα

Οι φορτιστές τηλεφώνων συμβάλουν στη δημιουργία χιλιάδων τόνων ηλεκτρονικών αποβλήτων κάθε χρόνο στην ΕΕ. Καθώς πολλοί από εμάς έχουν ήδη έναν, αντικαθιστούμε τον φορτιστή με μια κομποστοποιήσιμη θήκη, μειώνοντας έτσι τα ηλεκτρονικά απόβλητα και συμβάλλοντας στο να διαρκέσει το τηλέφωνό σας για περισσότερο. Χρειάζεστε φορτιστή; Μπορείτε να αγοράσετε έναν κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε δωρεά τα έσοδα σε έναν περιβαλλοντικό σκοπό.
Μάθε περισσότερα

love it, trust it, keep it

Στη Φινλανδία, η νοοτροπία μας σε ό,τι αφορά τη ζωή και την ευτυχία είναι απλή – κρατήστε όσα αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία αυτή στον σχεδιασμό ενός τηλεφώνου, το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: ένας καθημερινός σύντροφος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε και που θα αντέξει στις δοκιμασίες του χρόνου. Η τελευταία σειρά τηλεφώνων της Nokia δεν αποτελεί εξαίρεση. Με καινοτόμες λειτουργίες, ανθεκτική κατασκευή και συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας, θα είναι δίπλα σας για απίστευτα πολύ καιρό.

Αυξήστε το επίπεδο ασφαλείας σας με το ExpressVPN

Είτε χρησιμοποιείτε WiFi είτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, το ExpressVPN προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα δεδομένα σας από τα αδιάκριτα μάτια. Λάβετε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του ExpressVPN, αποκλειστικά σε επιλεγμένα τηλέφωνα Nokia.

Μάθετε περισσότερα
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Όλα όσα θέλετε να ακούσετε και πολλά ακόμη

Όλα τα κομμάτια και podcast που γνωρίζετε και αγαπάτε — αλλά και εκατομμύρια ακόμα που θα ανακαλύψετε. Τα smartphone της Nokia έχουν πλέον προεγκατεστημένο το Spotify, την πιο δημοφιλή υπηρεσία ροής ήχου στον κόσμο. Έτσι, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα καλύτερα τραγούδια, από τους διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο. Έτοιμα για αναπαραγωγή κάθε βδομάδα στο Spotify.

Μάθετε περισσότερα
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Μη χάσετε το παραμικρό. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές των τηλεφώνων Nokia.

Η HMD Global Oy είναι ο αποκλειστικός κάτοχος άδειας της επωνυμίας Nokia για τηλέφωνα και tablet. Η επωνυμία Nokia είναι κατατεθέν εμπορικό σήμα της Nokia Corporation. Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Το 5G ενδέχεται να είναι περιορισμένο και να μην υποστηρίζεται από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου σας. Η πραγματική ταχύτητα εξαρτάται από το δίκτυο καθώς και άλλους παράγοντες. 2 Η δοκιμή της διάρκειας 2 ημερών της μπαταρίας μεταξύ φορτίσεων πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με καινούργια μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.