‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 2.2

Περιήγηση στον Ιστό

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να συνδέετε τον υπολογιστή σας στον ιστό

Η χρήση του Internet στο φορητό σας υπολογιστή ενώ μετακινείστε είναι πολύ απλή. Μετατρέψτε το τηλέφωνό σας σε σημείο πρόσβασης Wi-Fi και χρησιμοποιήστε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet με το φορητό υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας.

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις > Δίκτυο & Internet > Σημείο πρόσβασης & κοινή χρήση σύνδεσης.
  2. Ενεργοποιήστε το Σημείο πρόσβασης Wi-Fi για να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας μέσω Wi-Fi, Πρόσδεση USB για να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση USB, ή Πρόσδεση Bluetooth για να χρησιμοποιήσετε Bluetooth.

Η άλλη συσκευή χρησιμοποιεί δεδομένα από το πρόγραμμα χρέωσης δεδομένων σας, γεγονός που ενδέχεται να επιφέρει χρεώσεις κυκλοφορίας δεδομένων. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις χρεώσεις, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου σας.

Ξεκινήστε την περιήγηση

Δεν χρειάζεστε πλέον υπολογιστή – μπορείτε να περιηγείστε στο Internet εύκολα από το τηλέφωνό σας. Μάθετε όλα τα τελευταία νέα και επισκεφτείτε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας, για να προβάλλετε ιστοσελίδες στο Internet.

  1. Πατήστε Chrome.
  2. Πληκτρολογήστε μια διεύθυνση web και πατήστε arrow_forward.
thumb_up_alt

Συμβουλή: Εάν ο πάροχος υπηρεσιών δικτύου σας δεν σας χρεώνει με σταθερό πάγιο τέλος για τη μεταφορά δεδομένων, για να κάνετε οικονομία στις χρεώσεις δεδομένων, χρησιμοποιήστε δίκτυο Wi-Fi για τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Αναζήτηση στον Ιστό

Εξερευνήστε τον Ιστό και τον έξω κόσμο με το Google Search. Μπορείτε να γράψετε λέξεις αναζήτησης χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο.

Στο Chrome,

  1. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης.
  2. Γράψτε τη λέξη αναζήτησης που θέλετε στο πλαίσιο αναζήτησης.
  3. Πατήστε arrow_forward.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια λέξη αναζήτησης από τις προτεινόμενες αντιστοιχίες λέξεων.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(