‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 6.1

Control volume

Αλλαγή της έντασης του ήχου

Εάν δυσκολεύεστε να ακούσετε τον ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας σε περιβάλλοντα με έντονο θόρυβο ή εάν οι κλήσεις ακούγονται πολύ δυνατά, μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης στο πλάι του τηλεφώνου σας.

Μην συνδέετε τη συσκευή με προϊόντα τα οποία παράγουν σήμα εξόδου, καθώς αυτό ενδέχεται να της προκαλέσει βλάβη. Μην συνδέετε πηγές τάσης στην υποδοχή ήχου. Εάν συνδέσετε στην υποδοχή ήχου εξωτερικές συσκευές ή ακουστικά με μικρόφωνο που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση με αυτήν τη συσκευή, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα επίπεδα έντασης ήχου.

Αλλαγή της έντασης του ήχου πολυμέσων και εφαρμογών

Πατήστε ένα από τα πλήκτρα έντασης στο πλάι του τηλεφώνου σας για να εμφανιστεί η γραμμή κατάστασης έντασης, πατήστε keyboard_arrow_down και σύρετε το συρόμενο στοιχείο στη γραμμή έντασης ήχου πολυμέσων και εφαρμογών προς τα αριστερά ή δεξιά.

Θέστε το τηλέφωνο στο αθόρυβο

Για να ρυθμίσετε το τηλέφωνο στο αθόρυβο, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μείωσης έντασης και στη συνέχεια πατήστε ξανά το πλήκτρο. Με το πρώτο πάτημα το τηλέφωνο ρυθμίζεται σε μόνο δόνηση και στο δεύτερο ρυθμίζεται στο αθόρυβο.

thumb_up_alt

Συμβουλή: Θέλετε να μην έχετε συνεχώς το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία, αλλά δεν μπορείτε να απαντήσετε αυτήν τη στιγμή; Για να κάνετε σίγαση μιας εισερχόμενης κλήσης, πατήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να κάνει σίγαση με το σήκωμα του τηλεφώνου: Πατήστε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Χειρονομίες > Σίγαση ήχου κλήσης με σήκωμα, και ρυθμίστε το σε ενεργό.

Εάν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να απορρίπτετε εισερχόμενες κλήσεις με το αναποδογύρισμα του τηλεφώνου, πατήστε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Χειρονομίες > Αναποδογύριμα για απόρριψη κλήσης και ενεργοποιήστε τη ρύθμιση.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(