Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 9 PureView

Ειδοποιήσεις

Διατηρήστε την επαφή με όσα συμβαίνουν στο τηλέφωνό σας, με τις ειδοποιήσεις.

Χρήση του πίνακα ειδοποιήσεων

Όταν λαμβάνετε νέες ειδοποιήσεις, όπως μηνύματα ή αναπάντητες κλήσεις, στη γραμμή κατάστασης εμφανίζονται εικονίδια ένδειξης, στην κορυφή της οθόνης. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδοποιήσεις, σύρετε τη γραμμή κατάστασης προς τα κάτω. Για να κλείσετε την προβολή, σαρώστε με το δάκτυλο την οθόνη προς τα επάνω.

Για να ανοίξετε τον πίνακα ειδοποιήσεων, σύρετε τη γραμμή κατάστασης προς τα κάτω. Για να κλείσετε τον πίνακα ειδοποιήσεων, σαρώστε με το δάκτυλο την οθόνη προς τα επάνω.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων μιας εφαρμογής, πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές & ειδοποιήσεις και πατήστε το όνομα της εφαρμογής για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατήστε Ειδοποιήσεις. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μεμονωμένα για την κάθε εφαρμογή.

thumb_up_alt

Υπόδειξη: Για να δείτε τις τελείες ειδοποίησης, πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές & ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις και ρυθμίστε το Να επιτρέπονται οι τελείες ειδοποίησης σε ενεργό. Θα εμφανιστεί μια μικρή τελεία στο εικονίδιο της εφαρμογής, εάν έχετε κάποια ειδοποίηση αλλά δεν την έχετε διαβάσει ακόμα. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές. Μπορείτε να πατήσετε την ειδοποίηση για να την ανοίξετε ή να σαρώσετε για να την παραβλέψετε.

Χρησιμοποιήστε τα εικονίδια ταχείας ρύθμισης

Για να ενεργοποιήσετε δυνατότητες, πατήστε τα εικονίδια ταχείας ρύθμισης στον πίνακα ειδοποιήσεων. Για να δείτε περισσότερα εικονίδια, σύρετε το μενού προς τα κάτω.

Για να αλλάξετε τη διάταξη των εικονιδίων, πατήστε mode_edit, πατήστε παρατεταμένα ένα εικονίδιο και στη συνέχεια σύρετέ το σε νέα θέση.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο