Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 9 PureView

Συνθήκες έντονης υγρασίας ή σκόνης

Αυτή η συσκευή έχει λάβει κατηγορία προστασίας IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, με βάση δοκιμές που έχουν γίνει σε αναμονή, κάτω από ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Αυτή η αντοχή δεν αποτελεί μόνιμο χαρακτηριστικό και μπορεί να ελαττωθεί λόγω φυσιολογικής φθοράς.

Αντοχή στο νερό σημαίνει αντοχή μόνο σε ψυχρό και καθαρό γλυκό νερό. Μην αφήνετε εκτεθειμένη τη συσκευή σε οποιουδήποτε άλλου είδους υγρό (όπως θαλάσσιο νερό, σαπουνάδα, νερό πισίνας, απορρυπαντικό, οξέα ή διαλύτες, αρώματα, υγρό αποχρωματισμού νυχιών, βαφή μαλλιών, λοσιόν, αντιηλιακά ή λάδια). Μην βυθίζετε τη συσκευή στο νερό. Εάν η συσκευή έχει μείνει εκτεθειμένη σε νερό, σκουπίστε το με στεγνό πανί. Εάν η συσκευή εκτεθεί σε οποιοδήποτε άλλο υγρό, ραντίστε αμέσως την επιφάνεια της συσκευής με λίγο καθαρό νερό. Σκουπίστε προσεκτικά τη συσκευή μέχρι να στεγνώσει. Μη φορτίζετε τη συσκευή και μην της συνδέετε οτιδήποτε, εάν οι ακροδέκτες είναι σκονισμένοι, βρεγμένοι ή νωποί.

Σημαντικό: Η βλάβη από υγρά δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Για να αποφευχθεί ζημιά από υγρά, μην κολυμπάτε και μην κάνετε μπάνιο με τη συσκευή, μην την εκθέτετε σε νερό υπό πίεση ή ορμητικό τρεχούμενο νερό (π.χ. στο ντους ή όταν κάνετε σερφ ή βρίσκεστε επάνω σε jet ski), μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε σάουνα ή χαμάμ, μην τη βυθίζετε εσκεμμένα στο νερό και μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή εκτός του συνιστώμενου εύρους θερμοκρασιών ή σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

Σημαντικό: Τα αξεσουάρ για χρήση με αυτή τη συσκευή δεν είναι τόσο ανθεκτικά στο νερό όσο η ίδια η συσκευή. Οι φορτιστές για παράδειγμα, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε στεγνό περιβάλλον και ποτέ σε νωπούς ή υγρούς χώρους.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο