Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Nokia 110 user guide

Todos los dispositivos

Nokia 110

Keys and partsSet up and switch on your phoneCargar el teléfonoKeypad

Photos and videos

Take a photo

1. Select Menu > .
  2. To zoom in or out, scroll up or down.
  3. To take a photo, select Capture.

To see the photo you just took, on the home screen, select Menu > > Captured photo.

Grabar un vídeo

1. Para activar la cámara de vídeo, seleccione Menú > y desplácese a .
  2. Para comenzar a grabar, seleccione .
  3. Para detener la grabación, seleccione .

Para ver el vídeo que acaba de grabar, en la pantalla de inicio seleccione Menú > play_circle_filled > Vídeo grabado.