Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right

Android 11 ja Nokia-puhelimet

Nokia-puhelimet ja Android™ 11. Mainio yhdistelmä.

Pääset aina hyödyntämään uusimpia ominaisuuksia

Luotettava, turvallinen ja kestäväksi rakennettu – tämä Nokia-puhelimen lupaus kattaa myös uusimman ja upeimman Android-version. Android 11 on saapunut ja asettaa keskustelusi, yksityisyytesi ja hyvinvointisi etusijalle.

Viestit

Anna keskustelun soljua

Sinun ei enää tarvitse hypätä sovelluksesta toiseen – voit vastata kaikkiin keskusteluihisi yhdestä paikasta. Suosikkiyhteyshenkilöiltäsi saamasi viestit voidaan näyttää lukitusnäytöllä, joten läheistesi viestit eivät koskaan jää sinulta huomaamatta.

Viestit

Kuplat

Kiinnitä keskustelut niin, että ne näkyvät muiden sovellusten yläpuolella. Mitä tahansa teetkin, olet aina yhden kosketuksen päässä keskustelusta.

Sovellusten käyttöoikeudet

Sinä päätät

Asiat pysyvät hallinnassasi silloinkin, kun hyödynnät sovelluksiasi mahdollisimman kattavasti. Myönnä käyttöoikeus mikrofoniin, kameraan tai sijaintitietoihin vain yhdeksi käyttökerraksi niin, että seuraavan kerran käyttöoikeutta tarvitessaan sovellus pyytää sitä sinulta uudelleen.

Tietoturva

Yksinkertaista turvallisuutta.

Android 11 tuottaa tietoturva- ja tietosuojapäivityksiä samaan tapaan kuin sovelluksesi saavat päivityksiä Google Play -kaupasta. Nokia-puhelimien kuukausittaisten päivitysten myötä voit myös olla varma, että puhelimesi on varustettu uusimmilla suojausmenetelmillä.

Google Assistant

Apu matkassa

Mobiililaitteiden Google Assistant on aina mukanasi valmiina auttamaan asioiden hoitamisessa ja suunnittelemisessa, jotta voit itse keksittyä olennaiseen. Hallinnoi tehtäviä ja tehtävälistoja, hae reittiohjeet ja pidä yhteyttä liikkeellä ollessasi äänikomennoilla.

Digitaalinen hyvinvointi

Parhaat aamut alkavat hyvin nukutun yön jälkeen

Kun on aika rauhoittua päivän päätteeksi, nukkumaanmenotila vähentää automaattisesti puhelimen äänenvoimakkuutta ja vaihtaa näytön harmaasävyiseksi. Uuteen päivään sinut herättää uudistettu kellotoiminto – heräät suosikkikappaleesi säveliin ja vähitellen auringonnousun mukaan kirkastuvaan näyttöön.

Yritysominaisuudet

Hoida kätevästi työasioita

Saat yhdistetyn näkymän työhön ja yksityiselämään liittyvistä seikoista esimerkiksi kalenterissa ja muistutuksissa. Uusien omaisuudenhallintaominaisuuksien ansiosta IT-osastot voivat varmistaa työpuhelimien turvallisuuden ilman, että käyttäjien on paljastettava yksityiselämäänsä liittyviä seikkoja.

Yrityksille

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Google, Android, Google Play, YouTube ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.