Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Android 12 ja Nokia-puhelimet

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt

Nokia-puhelimet ja Android™ 12. Tehty sinulle.

Kaikkien aikojen persoonallisin Android

Tilavampi, mukavampi ja ilmeikkäämpi. Android 12:ssa on uudistettu käyttöliittymä, uusia helppokäyttöisyystyökaluja ja mukautettavat väriteemat. Parannettujen yksityisyysominaisuuksien ansiosta kaikki näyttää hyvältä myös kulissien takana.

Tietosuojan hallintapaneeli

Yksityisyydensuojasi yhdellä vilkaisulla

Tietosuojan hallintapaneelista näet selkeästi ja kattavasti, kun sovellukset käyttävät sijaintiasi, kameraasi tai mikrofoniasi. Tiedot näkyvät edellisten 24 tunnin ajalta. Voit hallita asetuksiasi suoraan hallintapaneelista, jos haluat muutta jotain.

Helppokäyttöisyys

Uusia näkyvyysominaisuuksia

Osasuurennoksen avulla voit suurentaa vain osan näytöstäsi. Aseta fontti lihavoiduksi koko puhelimessa, jotta näet tekstit selkeämmin. Jos matalin kirkkausasetus on liian kirkas, voit käyttää erityishimmennystä.

Private Compute Core

Tärkeät tietosi turvassa

Laatuaan ensimmäinen Private Compute Core -mobiiliympäristö on eristetty muusta käyttöjärjestelmästä ja sovelluksista. Kaikki Private Compute Coressa käsiteltävät tiedot vaativat käyttäjältä toimia ennen kuin tietoja jaetaan Googlelle tai mihinkään sovellukseen tai palveluun.

Keskusteluwidgetit

Kaikki tärkeimmät ihmisesi samassa paikassa

Yhteydenpito lähimmäisiimme on puhelimen tärkein toiminto. Android 12:ssa keskustelut sinulle tärkeiden ihmisten kanssa löytyvät täysin uudesta widgetistä. Viestit, puhelut ja jopa syntymäpäivät ovat kootusti näkyvilläsi, joten mikään ei mene huomaamatta ohitsesi.

Responsiivinen liike

Jokainen napautus ja pyyhkäisy tuovat puhelimesi eloon

Sulavien liikkeiden ja animaatioiden sekä parannetun suorituskyvyn ansiosta laitteesi on täydellisessä harmoniassa kanssasi. Lisäksi uusi animaatio sovelluksia avattaessa tarjoaa sujuvamman ja mukaansatempaavamman kokemuksen.

Dynaamiset värit

Enemmän kuin pelkkä tausta

Mukauta laitteesi ulkoasu – valitse vain taustakuva ja anna Android 12:n hoitaa loput. Se käyttää värialgoritmeja määrittääkseen, mitkä värit ovat hallitsevia, mitkä täydentävät toisiaan ja mitkä vain näyttävät hyvältä.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Google, Android, Google Play, YouTube ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.