‌‌

Android™ 9 Pie

Nokia Android 9 Pie ‑puhelimet

Edistynyt tekoäly palveluksessasi. Android 9 Pie mukautuu siihen, miten käytät Nokia-älypuhelintasi, ja oppii vähitellen tuntemaan mieltymyksesi, mikä tekee käyttökokemuksesta entistäkin sujuvamman.

Battery_icon.svg
Mukautettu sinulle

Mukautuva akku oppii, miten käytät suosikkisovelluksiasi, ja asettaa ne etusijalle sellaisiin sovelluksiin nähden, joita et käytä niin usein. Tämä parantaa akun kestoa. Android 9 Pie tarjoaa myös ihanteelliset näyttöasetukset, sillä se säätää näytön kirkkauden automaattisesti käyttömieltymystesi mukaisesti.

Apps_actions_icon.svg
Älykkäät pikavalinnat

Vain Android One- ja Google Pixel -sarjojen puhelimista löytyvä App Actions -ominaisuus ennustaa, mitä olet aikeissa tehdä, minkä ansiosta saat tehtäväsi hoidettua nopeasti. Puhelin mukautuu automaattisesti käyttötapoihisi esimerkiksi aamun työmatkan aikana, töissä ollessasi tai kun kytket kuulokkeet.

Slices

Lisää tietoa nopeammin

Slices-toiminnon avulla löydät etsimäsi nopeasti, olitpa sitten hakemassa tärkeitä tietoja, tarkistamassa aikatauluja tai tilaamassa ruokaa. Se esittelee suosikkisovellustesi parhaat ja hyödyllisimmät ominaisuudet automaattisesti.

Käyttöliittymä

Helppoa ja toimivaa

Android 9 Pie tarjoaa parannetun käyttöliittymän, tehostetun turvallisuuden ja intuitiivisen navigoinnin. Voit siirtyä sovelluksesta toiseen helposti ja nopeasti käyttämällä eleitä painikkeiden sijaan.

Digitaalinen hyvinvointi

Parempi elämänlaatu

Nyt voit saada enemmän tietoa siitä, miten käytät Nokia-älypuhelintasi: näet, miten monta ilmoitusta saat, kuinka paljon aikaa vietät sovelluksissa ja miten usein katsot puhelintasi. Voit myös helposti määrittää päivittäisiä käyttörajoja tai poistaa puhelimen hetkeksi käytöstä Ei saa häiritä -toiminnolla.

Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.