Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right Play External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay Plant Screen Protection Longevity Shield with briefcase Shield Checkmark Lock Device Arrow right

Pysäytä hakkerit suojatulla Android Enterprisella

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt

Nokia-puhelimet yrityksilleKaikki yrityksesi liikkuvuustarpeet. Katettuna.

Maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended -laitteita – ja keinot pitää ne suojattuina, hallinnoituina ja yhdistettyinä. Kaikki niistä säilyttävät samalla Euroopan johtavan älypuhelinmerkin legendaarisen luotettavuuden tason. Ota yhteyttä ja etsi yrityksellesi parhaat ratkaisut tai tutustu kaikkiin älypuhelimiin, joita tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille, myös pk-yrityksille.

Teemme yrityksestäsi paremman

Meillä on maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended -älypuhelimia ja -tabletteja, joten liiketoimintasi on turvattuna – olipa toimialasi mikä tahansa. Näin voimme parantaa liikkuvuutta modernissa liiketoiminnassa.

aer full

Edullinen, luotettava ja kestävä

Nokia-älypuhelimet yhdistävät tyylikkään pohjoismaisen muotoilun uusimpiin Android-ominaisuuksiin. Ne ovat edullisia ja luotettavia ja osa kasvavaa pyrkimystä kohti kestävämpiä käytäntöjä.

Luotettu ja turvallinen

Nokia-puhelimet saavat 2-3 vuotta kuukausittaisia tietoturvapäivityksiä¹ – se on kaksi kertaa enemmän kuin kilpailijoilla.² Lisäksi omat datakeskuksemme sijaitsevat Suomessa, jossa niihin sovelletaan tiukkaa eurooppalaista tietosuojalainsäädäntöä.

Rakennettu kestämään

Mitä harvemmin hankimme uuden puhelimen, sitä enemmän autamme ympäristöä – ja Nokia-puhelimet on tehty kestämään. Ne läpikäyvät tiukemman tuotetestauksen ja pysyvät ajan tasalla 2-3 vuoden kuukausittaisten Android-päivitysten avulla (enemmän kuin alalla keskimäärin).¹

Android Enterprise Recommended

Laitteet ansaitsevat tämän merkinnän täyttämällä Googlen asettamat tiukat yritysvaatimukset. Lisäksi se takaa säännölliset tietoturvapäivitykset. Voit siis hyvillä mielin tehdä yritystoimintaa matkapuhelimellasi.

Pienyritykset

Liiketason älypuhelimia jokaiseen hintaluokkaan

Tee oikea päätös yrityksellesi sen koosta riippumatta.

Riippumatta siitä, mikä Android Enterprise Recommended Nokia -laite sopii käyttötarkoitukseesi, saat 2-3 vuotta Android-ohjelmistopäivityksiä ja kuukausittaisia tietoturvapäivityksiä.¹ Neljännen vuoden tietoturvapäivitykset ovat myös saatavilla palveluna tietyille laitteille.

Tiesitkö, että yritykset voivat ostaa jopa 10 laitetta kerrallaan ja saada ALV-laskun ostoksestaan?

Tee ostoksia verkossa

  Nokia XR21

  Halvempi hinta

  Valmiina elämäsi seikkailuihin

  Alennushinta

  499,99 €

  Nokia G22

  Yksinoikeudella vain Nokia-puhelimien verkkokaupasta

  Saumaton älypuhelinkokemus

  Alennushinta

  179,99 €

  Nokia XR20

  Istuta 5 puuta tällä laitteella

  Kestää elämää ja suunniteltu pitkäikäiseksi

  Alennushinta

  329,99 €

Takuu ja vakuutukset

Kattavuus Nokian laitteillesi

Nokia-puhelinvakuutus kattaa vahingoista (myös kastumisesta) aiheutuneet vauriot maailmanlaajuisesti. Saatavilla on myös Nokia-puhelinten pidennetty takuu³, joka pidentää mekaaniset virheet kattavaa valmistajan takuuta³ vuodella.

Pyydä mukautettu vakuutustarjous yrityksesi Nokia-laitteille.

Lisätietoja

Yritys

Kaikki laite-, yhteys- ja tietoturvatarpeet yhdessä paikassa.

Se on hienoa, kun kaikki yksinkertaisesti toimii. Siksi tarjoamme muutakin kuin vain älypuhelimia yrityksille – tarjoamme myös keinot pitää ne suojattuina, hallinnoituina ja yhdistettyinä.

Kun saat kaikki palvelun osat samalta luotettavalta tarjoajalta, voit luottaa ongelmattomaan yhteensopivuuteen ja kattavaan tukeen. Tutustu yritysystävällisiin ratkaisuihimme.

Ota yhteyttä

HMD Enable Pro

Tehokas ja helppo Android-laitteiden hallinta

HMD Enable Pron (HMD:n EMM-ratkaisun) avulla IT-osastosi voi ottaa käyttöön Nokia-älypuhelimia ja -tabletteja, joissa on kaikki työskentelyyn tarvittavat sovellukset ja asetukset. Se on rakennettu Android Management API:n varaan, mikä tekee ratkaisusta varman tulevaisuutta ajatellen sekä yhteensopivan kaikkien Android 9 GMS- ja uudempien laitteiden kanssa.

Lisätietoja

HMD Connect Pro

Turvallinen ja maailmanlaajuinen IoT-yhteys

HMD Connect Pron avulla yrityksesi voi nauttia maailmanlaajuisesta ja luotettavasta verkkokattavuudesta yli 200 kohteessa. Kaikki tietosi jopa reititetään turvallisesti, ja voit hallita SIM-kortteja verkossa olevan hallintakonsolin kautta mistä päin maailmaa tahansa. Se perustuu Nokian WING -alustaan, joka on testattu miljoonilla SIM-korteilla maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja

HMD Softlock

Etälukitse verkko-omaisuutesi petollisen käytön estämiseksi

HMD Softlock on HMD:n sisäisesti kehittämä palvelu, joka mahdollistaa verkko-omaisuuden etälukituksen rahoitus- ja leasing-yritysten suojaamiseksi petoksilta ja varkauksilta. HMD Softlock -alustan avulla yritykset voivat etälukita rahoitetun tai vuokratun omaisuutensa, jos maksut myöhästyvät tai jos omaisuus ilmoitetaan varastetuksi.

Lisätietoja

Referenssit

Kuuntele, mitä asiakkaillamme on sanottavana

Ratkaisumme ovat jo parantaneet yritysten liikkuvuutta useilla eri aloilla ja toimialoilla. Tässä muutamia näistä tarinoista.

Tutustu kaikkiin tapaustutkimuksiin

Lörrach-asiakaskertomus

Lörrachin kunta Saksassa hyödyntää Nokia 7.2:n ja Nokia 8.3 5G:n turvallisia mobiiliyhteyksiä

Lue tapaustutkimus

LumiraDx-asiakaskertomus

COVID-19-diagnostiikan nopeuttaminen tehokkaalla IoT-yhteyksien hallinnalla

Lue tapaustutkimus

In-tech GmbH -asiakaskertomus

Wi-Fi-puhelut Nokia 4.2- ja Nokia 5.1 Plus -puhelimilla parantavat yhteyksiä in-techillä

Lue tapaustutkimus

CCS Insight -tutkimus

Nokian Android-älypuhelimet – uusi haastaja yritysmobiililaitteiden markkinoilla

Lue tapaustutkimus

Isle of Wightin aluevaltuuston asiakaskertomus

Isle of Wightin aluevaltuusto hankki 650 Nokia 5.3 -älypuhelinta

Lue tapaustutkimus

Vessel-asiakaskertomus

Vessel uudistaa potilastietojen hallintaa HMD Connect Prolla

Lue tapaustutkimus

Nokia

Nokia-älypuhelimet ylittävät Nokian omat tiukat vaatimukset

Lue tapaustutkimus

SAP

SAP käyttää Nokia-älypuhelimia

Lue tapaustutkimus

Mukava

Tietoturva suojaa arkaluontoisimmat tiedot

Lue tapaustutkimus

Accon avm

Accon avm käyttää Nokian älypuhelimia turvalliseen FMI-yritysviestintään

Lue tapaustutkimus

YBS

YBS uudistuu Nokia-älypuhelinten avulla

Lue tapaustutkimus

EnBW

Nokia-puhelimista tuli EnBW:n ensisijaisia älypuhelimia

Lue tapaustutkimus

Tietoturva

Yrityksesi on hyvissä käsissä

Älypuhelimista on tullut olennainen osa työelämää. Älypuhelimet tallentavat liiketoimintatietoja ja käyttävät niitä, joten yrityskäyttöön soveltuvien älypuhelinten tietoturvan varmistaminen on ykkösprioriteettimme.

Kaikki Nokian älypuhelimet ja tabletit, joissa on Android Enterprise Recommended -merkintä, suojaavat luottamuksellisia yritystietojasi monikerroksisella tietoturvalla. Kahden tai kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset ¹ suojaavat yritystietojasi uusimmilta kyberuhilta.

aer full

Sisäänrakennettu suojaus

Kehittynyt älykkyys ja koneoppiminen auttavat suojautumaan ennakoivasti joka päivä uusilta uhkilta ja puolustamaan yrityksen tietoja pahoilta sovelluksilta, haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja roskapostilta.

Hallitse yksityisyyttäsi

Hallitse saumattomasti tietojen jakamista ja käyttöä. Pääset käsiksi kaikkiin yksityisyysasetuksiin yhdestä paikasta käsin ja voit muuttaa käyttöoikeuksia helposti aina tarvittaessa.

Suojauspäivitykset

Jatkuvat päivitykset tarjoavat korjauksia mahdollisiin ongelmiin ja päivittävät laitteen turvallisuusominaisuuksia auttaen torjumaan kehittyviä uhkia.

Katsele tietoturvapäivityksiä

Kestävyys

Luo yhteys maailmaan ilman valtavia kustannuksia

Olemme keskittyneet työstämään kestävyysstrategiaamme vuodesta 2017 asti, ja ponnistelumme tuottavat myös tulosta. Vastuullisuusluokituslaitos EcoVadis antoi meille tunnustuksen ja myönsi meille kultamitalin vuonna 2021. Vuonna 2022 saimme platinatason tunnustuksen, mikä tarkoittaa, että kuulumme tarkastettujen yritysten parhaaseen 1 prosenttiin. Työmme ei kuitenkaan ole vielä valmis.

Lisätietoja

Pienyritykset: Tee ostoksia verkossa pienyrityksellesi

Meillä on laajin valikoima Android Enterprise -laitteita, joten meiltä löytyy jotain jokaiseen yrityksen tarpeeseen.

Tee ostoksia verkossa

Yritys: Räätälöityjä ratkaisuja yrityksellesi

Puhutaanpa yhteys- ja turvallisuustarpeistasi. Räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Android ja Google ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

¹ Tarkista laitteen tuotesivulta kuukausittaisten tietoturvapäivitysten ja Android-ohjelmistopäivitysten vuosiluvut. Nämä lasketaan kyseisen laitteen maailmanlaajuisesta julkaisupäivästä alkaen.

² Tukikelpoiset Nokia-laitteet saavat yhteensä 36 tietoturvapäivitystä laitteen maailmanlaajuisesta lanseerauksesta alkaen. Muut saman hintaluokan älypuhelimet saavat keskimäärin 16 tietoturvapäivitystä elinkaarensa aikana.

³Katso valmistajan rajoitetun takuun kattavuus.

  Shop for business

  Tee ostoksia verkossa pienyrityksellesi

  Meillä on Android Enterprise Recommended -laitteita enemmän kuin millään muulla älypuhelinvalmistajalla, joten voit olla varma, että löydät yrityksellesi sopivan Nokia-puhelimen oikeaan hintaan.

  Tee ostoksia verkossa


  Räätälöityjä ratkaisuja yrityksellesi

  Se on hienoa, kun kaikki yksinkertaisesti toimii. Hankkimalla meidät sekä yrityslaitteidesi että yhteyksiesi hallintaratkaisujen palveluntoimittajaksi, voit olla varma, että kaikki toimii sulavasti alusta loppuun asti.

  Ota yhteyttä