Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip Chevron left Chevron right Play External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

Tulevaisuus on käsissäsi

Olemme vähentäneet ympäristövaikutuksiamme monin eri keinoin, kuten poistamalla laturit puhelinten myyntipakkauksista ja alkamalla tarjota tietoturvapäivityksiä, joiden ansiosta laitteiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Kaikki tämä vähentää elektroniikkajätteen määrää ja on hyväksi ympäristöllemme. Nyt menemme vielä hieman pidemmälle, kun alamme istuttaa puita yhteistyössä kumppanimme Ecologin kanssa.

Näin se toimii

Osta Nokia-puhelinten verkkokaupasta sinulle sopiva puhelin. Kun olet hankkinut puhelimen, voit täyttää alla olevaan lomakkeeseen tietosi, mukaan lukien laitteesi IMEI-koodi tai PSN-numero. PSN-numeroa käytetään Nokia-tableteissa, jossa ei ole SIM-korttipaikkaa. Sen jälkeen näet, montako puuta olet istuttanut ja montako olemme istuttaneet yhteensä.

Nokia XR20

Istuta 25 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia X20

Istuta 20 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia X10

Istuta 20 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia T20

Istuta 10 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia G50

Istuta 10 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia G20

Istuta 10 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia G10

Istuta 10 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Ota askel kohti hiilipositiivista elämää Ecologin avulla

Auttamalla hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä ja villieläinten elinympäristöjen suojelussa Ecologin jäsenet ovat mukana tehostamassa kehitystä kohti kestävää tulevaisuutta. Lue lisää Ecologista ja sen ympäristönsuojelutehtävästä.

Lisätietoja EcologistaLähde retkelle Nokia-puhelinten metsään

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

Tämä lunastusmahdollisuus on saatavilla kaikille yli 16-vuotiaille asiakkaillemme, jotka asuvat Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Itävallassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Puolassa, Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Italiassa tai Portugalissa ja jotka ovat ostaneet Nokian X-, G- tai C-sarjan matkapuhelimen 5.5.2021–31.12.2022 Nokia-mobiilikaupasta jossain edellä mainituista maista.

Lue täydet ehdot.