Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right Play External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay
Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt

Tulevaisuus on käsissäsi

Olemme vähentäneet ympäristövaikutuksiamme monin eri keinoin, kuten poistamalla laturit puhelinten myyntipakkauksista ja alkamalla tarjota tietoturvapäivityksiä, joiden ansiosta laitteiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Kaikki tämä vähentää elektroniikkajätteen määrää ja on hyväksi ympäristöllemme. Nyt menemme vielä hieman pidemmälle, kun alamme istuttaa puita yhteistyössä kumppanimme Ecologin kanssa.

Näin se toimii

Osta Nokia-puhelinten verkkokaupasta sinulle sopiva puhelin. Kun olet hankkinut puhelimen, voit täyttää alla olevaan lomakkeeseen tietosi, mukaan lukien laitteesi IMEI-koodi tai PSN-numero. PSN-numeroa käytetään Nokia-tableteissa, jossa ei ole SIM-korttipaikkaa. Sen jälkeen näet, montako puuta olet istuttanut ja montako olemme istuttaneet yhteensä.

IMEI-koodin vahvistus

1 / 3

Anna laitteesi IMEI-koodi. Koodin käsittelyssä voi mennä hetki. Älä siirry pois tältä sivulta, vaikka vaikuttaisi siltä, että sivu ei avaudu.

Löydät IMEI-koodisi avaamalla puhelimestasi Asetukset ja valitsemalla Tietoja puhelimesta. Valitse sen jälkeen Tila ja sitten IMEI-tiedot. Onko sinulla tabletti, jossa on vain WiFi-yhteys? Käytä tällöin laitteen PSN-numeroa.

Yhteystiedot

2 / 3

Jatka täyttämällä seuraavat tiedot.

Kiitos

3 / 3

Lähetimme sinulle äsken sähköpostiviestin. Etkö näe sitä? Tarkista vielä roskapostikansiosi ja muut postilaatikkosi kansiot. Voit myös varmistaa sähköpostisi asetuksista, että lähettäjältä info@nokiaphones.com saapuvat viestit eivät jatkossa mene roskapostikansioon.

Odotellessasi voit ihailla omaa metsäpalstaasi, jonka löydät tämän linkin takaa.

Lähde metsäretkelle

Nokia G22

Istuta 5 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia X30 5G

Istuta 5 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia G60 5G

Istuta 5 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia G21

Istuta 5 puuta tällä laitteella

Osta nyt

Nokia 8210 4G

Istuta 1 puu tällä laitteella

Osta nyt

Shop Nokia 5710 XA

Istuta 1 puu tällä laitteella

Osta nyt

Nokia 2660 Flip

Istuta 1 puu tällä laitteella

Osta nyt

Ota askel kohti hiilipositiivista elämää Ecologin avulla

Auttamalla hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä ja villieläinten elinympäristöjen suojelussa Ecologin jäsenet ovat mukana tehostamassa kehitystä kohti kestävää tulevaisuutta. Lue lisää Ecologista ja sen ympäristönsuojelutehtävästä.

Lisätietoja EcologistaLähde retkelle Nokia-puhelinten metsään

Tilaa uutiset ja alennukset, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi*

Tämä lunastusmahdollisuus on saatavilla kaikille yli 16-vuotiaille asiakkaillemme, jotka asuvat Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Itävallassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Puolassa, Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Italiassa tai Portugalissa ja jotka ovat ostaneet Nokian X-, G- tai C-sarjan matkapuhelimen 5.5.2021–31.12.2022 Nokia-mobiilikaupasta jossain edellä mainituista maista.

Lue täydet ehdot.