Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

Tulevaisuus on käsissäsi

Olemme vähentäneet ympäristövaikutuksiamme monin eri keinoin, kuten poistamalla laturit puhelinten myyntipakkauksista ja alkamalla tarjota tietoturvapäivityksiä, joiden ansiosta laitteiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Kaikki tämä vähentää elektroniikkajätteen määrää ja on hyväksi ympäristöllemme. Nyt menemme vielä hieman pidemmälle, kun alamme istuttaa puita yhteistyössä kumppanimme Ecologin kanssa.

Näin se toimii

Osta Nokia-puhelinten verkkokaupasta sinulle sopiva puhelin. Kun olet hankkinut puhelimen, voit täyttää alla olevaan lomakkeeseen tietosi, mukaan lukien laitteesi IMEI-koodi tai PSN-numero. PSN-numeroa käytetään Nokia-tableteissa, jossa ei ole SIM-korttipaikkaa. Sen jälkeen näet, montako puuta olet istuttanut ja montako olemme istuttaneet yhteensä.

Nokia XR20

50 istutettua puuta jokaista ostettua puhelinta kohden

Osta nyt

Ota askel kohti hiilipositiivista elämää Ecologin avulla

Auttamalla hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä ja villieläinten elinympäristöjen suojelussa Ecologin jäsenet ovat mukana tehostamassa kehitystä kohti kestävää tulevaisuutta. Lue lisää Ecologista ja sen ympäristönsuojelutehtävästä.

Lisätietoja EcologistaLähde retkelle Nokia-puhelinten metsään

Tämä lunastusmahdollisuus on saatavilla kaikille yli 16-vuotiaille asiakkaillemme, jotka asuvat Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Itävallassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Puolassa, Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Italiassa tai Portugalissa ja jotka ovat ostaneet Nokian X-, G- tai C-sarjan matkapuhelimen 5.5.2021–31.12.2021 Nokia-mobiilikaupasta jossain edellä mainituista maista.

Lue täydet ehdot.