‌‌

Mobiilitietoturva

Hyvät hakkerit, aikanne on ohi.

Tietoturva aiheuttaa huolta kaikille yrityksille, joten siitä huolehtiminen on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi kaikkiin Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimiin kuuluu kuukausittaiset suojauspäivitykset kolmen vuoden ajan1. Pahoittelut, hakkerit. On hyvästien aika.

Android™-tietoturva

Pysy hakkereiden edellä

Digitaaliset uhat kehittyvät jatkuvasti. Siksi Nokia-älypuhelinten kuukausittaiset suojauspäivitykset torjuvat uusimmat haittaohjelmat ennen kuin ne pääsevät leviämään.

Laajin valikoima

Turvallisempi valinta yrityksille

Miksi tyytyisit vähempään?

Kaikkiin Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden Android™-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset1.

Kun valittavana on maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended -älypuhelimia, kaikille käyttäjille löytyy varmasti sopiva laite.

Kaikki yrityspuhelimet

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset alkavat maailmanlaajuisesta ensimmäisestä myyntipäivästä.

2IDC WhitePaper Pillar 1, 2019

3Gartner-tutkimus, When Android Is Secure Enough for the Enterprise (Milloin Android on tarpeeksi turvallinen yrityskäyttöön?), 2018

Ota yhteyttä

Valitse työntekijöille ja yritykselle Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimet, jotka parantavat tietoturvaa, hallittavuutta ja toimintavarmuutta. Saat kaiken tämän eurooppalaiselta tuotemerkiltä, johon voit luottaa.

Jos kaipaat tukea Nokia-puhelimille, siirry osoitteeseen nokia.com/phones/support.

Valitse työntekijöille ja yritykselle Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimet, jotka parantavat tietoturvaa, hallittavuutta ja toimintavarmuutta. Saat kaiken tämän eurooppalaiselta tuotemerkiltä, johon voit luottaa. Henkilötietojasi käsitellään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Yhteydenoton syy
Millä alalla toimit?