Nokia 1.3

‌‌
99,00€

Nyt saatavilla

99,00€
  • Ilmainen toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
  • 3 vuoden takuu

Nokia 1.3

  • 5,71 tuuman HD+ -näytöltä näet kaikki yksityiskohdat

  • Kestävä 3000 mAh:n akku¹

  • Tekoälyn tehostamalla valokuvauksella saat upeita kuvia myös hämärässä

  • Android™️ 10 (Go-versio)

Nokia 1.3

Paljon enemmän

Näyttö

Suurempi. Kirkkaampi. Vaikuttavampi.

Suuresta ja entistäkin kirkkaammasta 5,71 tuuman HD+-näytöstä näet kaiken päivänselvästi, jopa ulkona.

Android™️ 10 (Go-versio)

Paikoillanne. Valmiit. Hep!

Uusin Android 10 (Go-versio) tekee asioiden tekemisestä nopeampaa ja turvallisempaa. Lisäksi siinä on valmius Android 11 -käyttöjärjestelmään (Go-versio), joten puhelimesi pysyy ajan tasalla.

Lisätietoja

Google Go

Osoita. Skannaa. Tiedä.

Google Lens Gon avulla voit hakea näkemiäsi asioita. Jos et ymmärrä jotain tekstiä, osoita sitä puhelimella ja skannaa se, niin puhelin lukee tekstin ääneen tai kääntää sen eri kielestä.

Tekoälyn tehostama valokuvaus

Valoa yöhön

Otatko kuvia auringonlaskun jälkeen? Ei ongelmia. Voit ottaa kirkkaita, yksityiskohtaisia valokuvia ulkona myös pimeässä tehokkaalla tekoälyyn perustuvalla hämäräkuvauksella.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Gallery Go

Löydät valokuvasi nopeammin

Gallery Gon automaattisen järjestelyn ansiosta gallerian selaaminen on ennennäkemättömän helppoa. Lisäksi voit muokata kuvia yhdellä napautuksella.

Akku

Virtaa koko päiväksi. Joka päivä.

Kun akku ei enää jarruta tekemisiäsi, voit käyttää Nokia 1.3 -puhelinta enemmän päivittäin. 3 000 mAh:n1 akussa riittää virtaa auringonnoususta auringonlaskuun.2

Google Assistant -painike³

Nopein tapa tavoittaa Google Assistant

Erityisen Google Assistant -painikkeen ansiosta voit tarkistaa sään, soittaa ystäville, seurata uutisia ja tehdä paljon muuta pelkästään äänelläsi.

Suoritin

Kehitetty suorituskykyiseksi

Optimoidun Qualcomm® 215 Mobile Platform -prosessorin ansiosta Nokia 1.3 -puhelimen nopeus riittää kaikkiin tarpeisiin.

Muotoilu

Takuuvarma sisältö. Upea ulkokuori.

Pohjoismaisen muotoilun inspiroima tyylikäs etulasi ja lujatekoinen 3D-nanoteksturoitu takakansi tarjoavat kauniin mutta kestävän viimeistelyn. Valittavanasi on kolme upeaa väriä: Syaani, hiekka ja hiilenharmaa.

Ominaisuudet

Nokia 1.3

Nokia 1.3 tarjoaa paljon enemmän. Suuresta 5,71 tuuman HD+ -näytöstä näet kaiken, hämäräkuvauksella voit ottaa kuvia auringonlaskun jälkeen, ja koko päivän kestävä akku tarjoaa virtaa entistäkin pidempään. Lisäksi Android 10 (Go-versio) tekee asioiden tekemisestä nopeampaa ja turvallisempaa.

Näyttö

Näyttö

5,71 tuuman HD+ -näytössä näet kaikki yksityiskohdat.

Akku

Akku

3 000 mAh:n1 akku tarjoaa virtaa koko päiväksi.

Kamera

Kamera

Tekoälyn tehostamalla valokuvauksella saat upeita kuvia myös hämärässä.

Android™️ 10 (Go-versio)

Android™️ 10 (Go-versio)

Nopeutta ja turvallisuutta, jotka vain paranevat ajan myötä.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 1.3

Nyt saatavilla

Värit:

99,00€

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tavaramerkki.

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

2HMD Global suoritti koko päivän akkutestin todellisessa käytössä. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

(