Nokia 110

‌‌

Nokia 110

Puhu enemmän. Pelaa enemmän.

Rekisteröidy

Musiikki

Taustamusiikkia joka hetkeen

Puhelimen MP3-soittimen ja jopa 32 Gt:n MicroSD-kortilla laajennettavan muistin1 ansiosta voit kantaa tuhansia kappaleita taskussasi. Pitkäkestoinen akku takaa, että voit kuunnella musiikkiasi aamusta iltaan.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Pelit

Lyö oma ennätyksesi

Pidä hauskaa matopelin parissa. Ja jos maltat hetkeksi jättää tämän peliklassikon, tarjolla on neljä yhtä lailla koukuttavaa peliä, kuten Doodle Jump ja Football Cup, joita voit kokeilla ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kamera

Ikuista ympäröivä maailma

Bongasitko jotain ihanaa? Ikuista se. Takakameran avulla voit tallentaa ohikiitävät hetket kestäviksi muistoiksi valokuvien ja videoiden muodossa.

Muotoilu

Takuuvarma puhelin takuuvarmalla tyylillä

Nokia 110 on suunniteltu kestämään arjen kolhuja. Se on valmistettu kestävästä polykarbonaatista ja muotoiltu istumaan käteesi kuin nakutettu. Kun valittavana on vielä kolme eri väriä, voit olla varma siitä, että puhelin sopii tyyliisi.

Akku

Puhu niin kauan kuin sielu sietää

Keskustele pidempään. Puhu yhdellä latauksella jopa 14 tuntia. Keskustelun päätteeksi voit ladata puhelimen tavallisella Micro USB -laturilla.

Ominaisuudet

Nokia 110

MP3-soitin, FM-radio2, matopeli ja muut jännittävät pelit tuovat viihdykettä koko päiväksi. Pitkäkestoisen akun ansiosta hauskanpito ja keskustelut eivät pääse katkeamaan. Lisäksi voit ikuistaa ympäröivän maailman takakameran avulla. Tämä puhelin todella vastaa elämäntyyliäsi.

Musiikki

Musiikki

Kuuntele omaa musiikkiasi tai paikallisia radioasemia2.

Pelit

Pelit

Mukana matopeli sekä pelinäytteitä.

Kestävyyttä

Kestävyyttä

Kova polykarbonaattirunko on muotoiltu istumaan käteen kuin nakutettu.

Akku

Akku

Jopa 14 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella.

Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Muistikortti myydään erikseen.

2FM-radion käyttämiseen tarvitaan yhteensopivat kuulokkeet, jotka saatetaan myydään erikseen.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

(