‌‌

Nokia 2.2

Tekoälyn avulla olet askeleen edellä

Rekisteröidy

Android™

Vain paranee ajan myötä

Nokia 2.2 on Android One -sertifioitu puhelin, joka sisältää tuoreimman Android 9 Pie -ohjelmiston. Siihen kuuluu kaksi vuotta käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja kolme vuotta kuukausittaisia suojauspäivityksiä, joiden ansiosta puhelimesi pysyy aina askeleen edellä.

Puhelimessa ei ole käyttöä hidastavia turhuuksia tai kolmannen osapuolen sovelluksia. Kun tekoäly vielä oppii, miten käytät puhelintasi, saat puhtaan, henkilökohtaisen Android-käyttökokemuksen.

Lue lisää

Google Assistant

Apua yhdellä painalluksella niin kotona kuin menossakin.

Google Assistant -painike1 mahdollistaa nopean elämänrytmin. Hanki vastauksia kysymyksiisi, tarkista aikataulusi tai himmennä valaistusta – Assistant myös oppii tekemään tehtävänsä paremmin käytön myötä, jotta sinä voisit keskittyä elämään täysillä.

Lue lisää

Kamera

Näe paremmin pimeässä

Pimeys on uusi ystäväsi, sillä 13 megapikselin takakamera käyttää edistyksellistä hämäräkuvausta. Voit siis ikuistaa parempia kuvia, kun ilta vie sinut mennessään.

Lue lisää

Xpress-on-suojakuoret

Ilmaise itseäsi Xpressillä

Ilmaise omaa tyyliäsi vaihdettavilla Nokia Xpress-on -suojakuorilla. Ne on valmistettu yhtä huolellisesti ja yksityiskohtia vaalien kuin puhelimen runko. Lisäksi ne on helppo vaihtaa, joten voit valita kuoret mielesi mukaan.

Muotoilu ja ulkoasu

Korkea laatu. Upea muotoilu.

Euroopassa suunniteltu puhelimesi on luotu vastaamaan tiukimpiin laatuvaatimuksiin. Kauneus ja voima yhdistyvät sulavasti kiinteässä polykarbonaattikuoressa ja kiiltävässä pinnoitteessa.

Nokia 2.2

Rekisteröidy
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

Google, Android, Google Lens, niihin liittyvät logot ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

1Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

2Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

*Xpress-on covers sold separately.