Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon 4G 4G Design Battery Game Arrow right

Nokia 225 4G

Perinteiset puhelimet
Nokia 225 4G

Upeasti muotoiltu perinteinen 4G-puhelin.

Väri

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Nokia 225 4G

Nokia 225 4G -puhelimessa yhdistyvät klassiset ja nykyaikaiset ominaisuudet. 4G tuo mukanaan monia etuja, kuten entistä laadukkaammat puhelut, sosiaalisen median ja monen pelaajan pelit. Suorituskykyinen näppäimistö ja erilliset toimintonäppäimet tekevät kirjoittamisesta ja navigoinnista entistä tarkempaa, ja kiiltävä, kestävä väripinta viimeistelee tyylikkään ulkoasun. Muita Nokia 225 4G:n mahtavia ominaisuuksia ovat kaareva tausta, pitävän otteen tarjoava reuna ja pitkäkestoinen akku. Perusvarustukseen kuuluvat myös Facebook, Snake, pelinäytteet ja kamera, joiden avulla voit ottaa vapaa-ajastasi kaiken irti.

Täydet tekniset tiedot

Huippunopea 4G

Ota kaikki irti puheluiden erinomaisesta laadusta, sosiaalisesta mediasta, monen pelaajan peleistä ja muista 4G-eduista.

Ensiluokkainen muotoilu

Erinomainen käyttömukavuus kaarevan taustan, suorituskykyisen näppäimistön ja ensiluokkaisen viimeistelyn ansiosta.

Akku

Elä täysillä pitkäkestoisen akun ja kestävän muotoilun ansiosta.

Viihde

Kokeile kameraa, langatonta FM-radiota ja erilaisia hienoja pelejä.

Ensiluokkainen muotoilu. 4G-edut.

Katso nyt

4G

4G auttaa pysymään ajan tasalla

Ota kaikki irti Nokia 225 4G -puhelimen edullisista, moderneista 4G-ominaisuuksista ja nauti puheluiden selkeästä äänestä, sosiaalisesta mediasta, monen pelaajan peleistä ja paljosta muusta.

Ensiluokkainen muotoilu

Ensiluokkainen viimeistely

Suorituskykyinen näppäimistö, kaareva tausta ja erilliset toimintonäppäimet tekevät puhelimen käytöstä sujuvaa ja tarkkaa. Tyylikkään ulkoasun viimeistelee kiiltävä, kestävä väripinta.

Pitkä käyttöikä

Tullut jäädäkseen

Elä täysillä – tämä puhelin pysyy menossa mukana. Nokia 225 4G on varustettu pitkäkestoisella 1 150 mAh:n akulla1 ja monilla muilla kestävyyttä parantavilla ominaisuuksilla.

Viihde

Unohda tylsyys

Nokia 225 4G:n seurassa et tylsisty. Kokeile kameraa, kuuntele langatonta FM-radiota ja paranna pelituloksiasi.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

1Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

2 Vaihtelee sen mukaan, onko käytössä 2G-, 3G- vai 4G-verkko.

3 Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tallennustilasta.