Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Play 4G 4G Design Battery Game

Nokia 225 4G

Siirry pääsisältöön

Ensiluokkainen muotoilu. 4G-edut.

Nokia 225 4G

Nokia 225 4G -puhelimessa yhdistyvät klassiset ja nykyaikaiset ominaisuudet. 4G tuo mukanaan monia etuja, kuten entistä laadukkaammat puhelut, sosiaalisen median ja monen pelaajan pelit. Suorituskykyinen näppäimistö ja erilliset toimintonäppäimet tekevät kirjoittamisesta ja navigoinnista entistä tarkempaa, ja kiiltävä, kestävä väripinta viimeistelee tyylikkään ulkoasun. Muita Nokia 225 4G:n mahtavia ominaisuuksia ovat kaareva tausta, pitävän otteen tarjoava reuna ja pitkäkestoinen akku. Perusvarustukseen kuuluvat myös Facebook, Snake, pelinäytteet ja kamera, joiden avulla voit ottaa vapaa-ajastasi kaiken irti.

Täydet tekniset tiedot

Huippunopea 4G

Ota kaikki irti puheluiden erinomaisesta laadusta, sosiaalisesta mediasta, monen pelaajan peleistä ja muista 4G-eduista.

Ensiluokkainen muotoilu

Erinomainen käyttömukavuus kaarevan taustan, suorituskykyisen näppäimistön ja ensiluokkaisen viimeistelyn ansiosta.

Akku

Elä täysillä pitkäkestoisen akun² ja kestävän muotoilun ansiosta.

Viihde

Kokeile kameraa, langatonta FM-radiota ja erilaisia hienoja pelejä.

4G

4G auttaa pysymään ajan tasalla

Ota kaikki irti Nokia 225 4G -puhelimen edullisista, moderneista 4G-ominaisuuksista ja nauti puheluiden selkeästä äänestä, sosiaalisesta mediasta, monen pelaajan peleistä ja paljosta muusta.

Ensiluokkainen muotoilu

Ensiluokkainen viimeistely

Suorituskykyinen näppäimistö, kaareva tausta ja erilliset toimintonäppäimet tekevät puhelimen käytöstä sujuvaa ja tarkkaa. Tyylikkään ulkoasun viimeistelee kiiltävä, kestävä väripinta.

Pitkä käyttöikä

Tullut jäädäkseen

Elä täysillä – tämä puhelin pysyy menossa mukana. Nokia 225 4G on varustettu pitkäkestoisella 1 150 mAh:n akulla1 ja monilla muilla kestävyyttä parantavilla ominaisuuksilla.

Viihde

Unohda tylsyys

Nokia 225 4G:n seurassa et tylsisty. Kokeile kameraa, kuuntele langatonta FM-radiota ja paranna pelituloksiasi.

Tilaa uutiset ja alennukset, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi*

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

¹ Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

² Vaihtelee sen mukaan, onko käytössä 2G-, 3G- vai 4G-verkko.