Nokia 2720 Flip

‌‌

Nokia 2720 Flip 4G

Pieni punainen huipputuote

Klassinen simpukkapuhelin

Yksinkertainen ja luotettava

Nostalginen simpukkapuhelin uusilla herkuilla varustettuna. Suuret näppäimet ja iso teksti helpottavat käyttöä, ja tällä tutulla ja luotettavalla puhelimella onkin kätevää olla yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin.

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Kestävyyttä

Rakennettu kestämään

Nokia 2720 Flipissä yhdistyvät erinomainen kestävyys ja ajaton muotoilu. Kompakti puhelin mahtuu niin taskuun kuin käsilaukkuunkin, ja sen kova polykarbonaattirunko kestää elämän kolhuja.

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Akku

Valmiusaika jopa 28 päivää

Nokia 2720 Flip pysyy yhdellä latauksella valmiustilassa jopa 28 päivää, joten sinulla on monta tilaisuutta olla yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin.

Google Assistant¹

Nopeampi tapa hoitaa asiat

Soita puheluita ja lähetä viestejä ilman kirjoittamisen vaivaa. Google Assistant auttaa hallitsemaan puhelimen yleisimpiä toimintoja pelkillä äänikomennoilla, ja se on vain yhden painalluksen päässä.

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Google Assistant

Apuri mukana kaikkialla

Hanki vastauksia kysymyksiisi yhdellä painalluksella. Tee internethakuja, tarkista sää tai lue tuoreimmat uutiset entistä nopeammin Google Assistantin avulla.

Hätäpainike

Mielenrauhaa

Onnettomuuden sattuessa mielenrauhaa tuo Nokia 2720 Flipin hätäpainike4. Napin painaminen lähettää hätätekstiviestin, joka sisältää puhelimen senhetkisen sijainnin, sekä soittaa viidelle hätäyhteyshenkilölle.

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Lue käyttöopasLue käyttöopasLue käyttöopas

Sovelluksia ja 4G-yhteys

WhatsApp, Facebook ja paljon muuta

Puhelimessa on valmiiksi Facebookin ja WhatsAppin kaltaisia olennaisia sovelluksia, jotta yhteydenpito ystäviin ja perheenjäseniin sujuisi. Lisäksi siihen kuuluu tuki 4G-yhteydelle sekä internetin jakamismahdollisuus.

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Ominaisuudet

Nokia 2720 Flip

Klassikkosimpukka on täällä jälleen. Pidä yhteyttä 4G-verkon sekä WhatsApp- ja Facebook-sovellusten välityksellä. Puhelimessa on kaksi näyttöä – kannen näytöltä näet näppärästi, kuka soittaa. Suurten painikkeiden ansiosta viestien ja puhelinnumeroiden näpyttely on helppoa. Lisäksi puhelimessa on erillinen hätäpainike mielenrauhaa tuomaan.

Simpukkapuhelin

Simpukkapuhelin

Katso ulkonäytöltä, kuka soittaa. Päätä puhelut napsauttamalla puhelin kiinni.

Painikkeet

Painikkeet

Suuret painikkeet ja hätäyhteydenottopainike.

Akku

Akku

Valmiusaika jopa 28 päivää yhdellä latauksella.

4G

4G

Facebook ja WhatsApp valmiiksi asennettuina. Toimii myös Wi-Fi-tukiasemana.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 2720 Flip

Nyt saatavilla

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

HMD Global omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm on Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä.

2VoLTE HD -puheluiden saatavuus riippuu paikallisista operaattoreista.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Painikevaihtoehto valitaan käyttöönoton yhteydessä. Kun Nokia 2720 Flip otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa, helppokäyttöisyystilan valinta aktivoi hätäpainikkeen. Jos helppokäyttöisyystilaa ei valita, painikkeesta tulee Google Assistant -painike.

5Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

(