Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Flip phone Keypad Battery 4G 4G Play Arrow right

Nokia 2720 Flip

Perinteinen simpukkapuhelin on nyt saatavilla 4G-versiona.

99,00 €
Väri
Vaihtoehdot
Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Istuta 1 puu tällä laitteella

Säästä rahaa ja tue ympäristöä hankkimalla tämä laite. Lue lisää

Nokia 2720 Flip

Klassikkosimpukka on täällä jälleen. Pidä yhteyttä 4G-verkon sekä WhatsApp- ja Facebook-sovellusten välityksellä. Puhelimessa on kaksi näyttöä – kannen näytöltä näet näppärästi, kuka soittaa. Suurten painikkeiden ansiosta viestien ja puhelinnumeroiden näpyttely on helppoa. Lisäksi puhelimessa on erillinen hätäpainike mielenrauhaa tuomaan.

Täydet tekniset tiedot

Simpukkapuhelin

Katso ulkonäytöltä, kuka soittaa. Päätä puhelut napsauttamalla puhelin kiinni.

Painikkeet

Suuret painikkeet ja hätäyhteydenottopainike.

Akku

Valmiusaika jopa 28 päivää yhdellä latauksella.

4G

Facebook ja WhatsApp valmiiksi asennettuina. Toimii myös Wi-Fi-tukiasemana.

Klassikkosimpukka on palannut 4G:n kanssa

Katso nyt

Klassinen simpukkapuhelin

Yksinkertainen ja luotettava

Nostalginen simpukkapuhelin uusilla herkuilla varustettuna. Suuret näppäimet ja iso teksti helpottavat käyttöä, ja tällä tutulla ja luotettavalla puhelimella onkin kätevää olla yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin.

Soittaminen

Helppokäyttöinen

Nokia 2720 Flipissä on kaksi erillistä näyttöä. Kannen näytöltä näet viestit tai tarkistat, kuka soittaa, ennen kuin avaat suuremman päänäytön. Lopuksi voit katkaista puhelun napsauttamalla puhelimen kiinni.

Kirjoittaminen

Suuret painikkeet ja suuri teksti

Nokia 2720 Flipin suuret painikkeet helpottavat soittamista ja viestien kirjoittamista. Voit lisäksi suurentaa tekstin kokoa, jotta viestit olisi myös helppo lukea.

Akku

Valmiusaika jopa 28 päivää

Nokia 2720 Flip pysyy yhdellä latauksella valmiustilassa jopa 28 päivää, joten sinulla on monta tilaisuutta olla yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin.

Nokia 2720 Flip

Voittaja: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 2720 Flip voitti hiljattain hannoverilaisen iF International Forum Design GmbH:n jakaman maailmankuulun iF DESIGN AWARD -muotoilupalkinnon.

Katso iF DESIGN -profiili

Kestävyyttä

Rakennettu kestämään

Nokia 2720 Flipissä yhdistyvät erinomainen kestävyys ja ajaton muotoilu. Kompakti puhelin mahtuu niin taskuun kuin käsilaukkuunkin, ja sen kova polykarbonaattirunko kestää elämän kolhuja.

Hätäpainike

Mielenrauhaa

Onnettomuuden sattuessa mielenrauhaa tuo Nokia 2720 Flipin hätäpainike4. Napin painaminen lähettää hätätekstiviestin, joka sisältää puhelimen senhetkisen sijainnin, sekä soittaa viidelle hätäyhteyshenkilölle.
Lue käyttöopas

Soita apua

Kun painat hätäpainiketta, puhelin lähettää tekstiviestin sekä soittaa kaiutintilassa yksitellen viidelle valitulle hätäyhteyshenkilölle, kunnes joku heistä tavoitetaan.

Apua auttajille

ICE- eli hätäkontaktien lisääminen puhelinluetteloon tuo lisäksi tärkeät yhteystiedot ja lääkinnälliset tiedot helpommin ensihoitajien ulottuville.

Sovelluksia ja 4G-yhteys

WhatsApp, Facebook ja paljon muuta

Puhelimessa on valmiiksi Facebookin ja WhatsAppin kaltaisia olennaisia sovelluksia, jotta yhteydenpito ystäviin ja perheenjäseniin sujuisi. Lisäksi siihen kuuluu tuki 4G-yhteydelle sekä internetin jakamismahdollisuus.

Sovellukset

Sosiaalisia sovelluksia ja paljon muuta

Pidä yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin sosiaalisilla sovelluksilla, kuten Facebookilla ja WhatsAppilla. Sovelluskaupasta voit lisäksi ladata muita hyödyllisiä sovelluksia ja pelejä.

4G-verkko

Jaa verkkosi

4G-yhteys takaa vauhdikkaan surffailun. Voit lisäksi jakaa verkkoyhteytesi myös kavereille ja perheenjäsenille – tai vaikka tablettiisi, kun haluat selailla nettiä suuremmalta näytöltä.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

HMD Global omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm on Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

2VoLTE HD -puheluiden saatavuus riippuu paikallisista operaattoreista. 3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta. 4Painikevaihtoehto valitaan käyttöönoton yhteydessä. Kun Nokia 2720 Flip otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa, helppokäyttöisyystilan valinta aktivoi hätäpainikkeen. 5Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.