Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Näe ja tee enemmän

Isompi ja parempi

Kokoa ja älyä samassa paketissa

Tarjoa lempisisällöllesi sille sopiva näyttämö – tämä näyttö on luotu vakavaa striimaamista varten, ja se mukautuu ympäristöösi niin sisällä kuin ulkonakin. Kaikkiin valaistusolosuhteisiin suunnitelluista kameroista saa täyden tehon myös auringonlaskun jälkeen, ja tärkeät muistot voi säilyttää niin sisäisissä kuin ulkoisissakin tallennusvaihtoehdoissa. Biometrisen kasvojentunnistuksen avulla muistot pysyvät visussa turvassa.

Elä isommin
Elä isommin
Elä isommin

Ohjelmisto

Android™ 10 nyt ladattavissa

Helpot yksityisyysasetukset, vastausten nopeampi kirjoittaminen ja monia yleisiä parannuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä luonnollisempaa – Android 10:een kuuluu joukko uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään Nokia-älypuhelintasi entistä tehokkaammin.

  • Tumma teema
  • Älykkäät vastaukset

Akku

Virtaa päivästä toiseen

Nyt laturia ei tarvitse pakata viikonlopuksi mukaan. Nokia 3.2:n akku kestää jopa kaksi päivää yhdellä latauksella1. Sinua auttamassa on tekoäly, joka minimoi sovellusten toiminnan ja virrankulutuksen käyttötottumustesi perusteella. Lopputuloksena on poikkeuksellinen akunkesto.

Virtaa päiviksi

Google Assistant

Apua yhdellä painalluksella niin kotona kuin menossakin.

Google Assistant -painike3 mahdollistaa nopean elämänrytmin. Hanki vastauksia kysymyksiisi, tarkista aikataulusi tai himmennä valaistusta. Assistant myös oppii tekemään tehtävänsä paremmin käytön myötä, jotta sinä voisit keskittyä elämään täysillä.

Katso, mihin se pystyy

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Ominaisuudet

Nokia 3.2

Suurelta 6,26 tuuman HD+ -näytöltä näet enemmän, ja kaksi päivää1 kestävän akun ansiosta voit myös tehdä enemmän. Ikuista parhaat hetket 13 ja 5 megapikselin kameroilla, jotka toimivat erinomaisesti myös hämärässä. Avaa puhelimesi hetkessä kasvojentunnistuksen avulla. Hoida hommat Google Assistantin avulla.

Näyttö

Näyttö

6,26 tuuman HD+ -näyttö ja 19:9:n kuvasuhde.

Kasvojentunnistus

Kasvojentunnistus

13 megapikselin automaattisesti tarkentava takakamera. 5 megapikselin etukamera kasvojentunnistuksella.

Akku

Akku

Akun kesto jopa kaksi päivää yhdellä latauksella.¹

The Google Assistant

The Google Assistant

Nopea Google Assistantin käyttö erillisellä Google Assistant ‑painikkeella.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 3.2

Nyt saatavilla

119,00€

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

5Pidennetyn takuun tarjous pidentää valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella, kun asiakas ostaa Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus Nokian mobiiliverkkokaupasta 19.09.2019–31.12.2019. Asiakkaan on asuttava Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Portugalissa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa tai Tanskassa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Pidennetyn takuun tarjous pidentää tavallista kahden vuoden valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella. Takuuaika alkaa puhelimen toimituspäivästä. Osallistuakseen asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias ja hyväksyttävä tarjouksen ehdot. Tarjouksen lunastamiseen voidaan vaatia kelvollinen todiste ostosta, esimerkiksi Nokia-verkkokaupan tilausvahvistus, josta ilmenee ehdot täyttävän Nokia-älypuhelimen ostopäivä. Täydet ehdot ovat luettavissa täällä. Henkilötietojasi käytetään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti. HMD:llä on oikeus päättää tarjous milloin tahansa.

6Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.