Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Error Hexagon Phone with notch Design Battery Game Longevity Play

Nokia 3310

Ikoninen puhelin nykyaikaan päivitettynä

Säästä 5,00 €
54,99 €59,99 €
Väri
Malli
16 MB RAM-muistia, 16 MB Sisäinen tallennustila, Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Nokia 3310

Täydet tekniset tiedot

Muotoilu

Ikoninen puhelin uudella pyöreällä muodolla

Akku

Puhu ja tekstaa pidempään pitkäkestoisen akun ansiosta

Pelit

Pelaa klassista matopeliä päivitetyllä värinäytöllä

Värit

Valitse neljästä tyylikkäästä värivaihtoehdosta

Ikoninen suosikki on taas täällä

Muotoilu

Ikoninen pyöreä muoto päivitettynä

Uusi Nokia 3310 tuo alkuperäisen mallin siluetin tähän päivään päivitettynä. Malliin erikseen suunniteltu käyttöliittymä tuo klassikkoon raikkaan tuulahduksen uutta, ja 2,4 tuuman polarisoidulta ja kaarevalta näytöltä luet tekstit helposti auringonvalossakin.

Akku

Rajaton akku

Muistatko vielä, kun pystyit lähtemään kotoa ilman laturia? Uudella Nokia 3310:lla se on taas mahdollista. Sen pitkän akunkeston ansiosta voit puhua koko päivän2 tai jättää puhelimen odottamaan valmiustilaan jopa kuukaudeksi3. Kun lopulta tarvitset virtaa, Micro‑USB-portin kautta lataat puhelimen helposti.

Pelit

Uutta matoa koukkuun

Pelaa vanhaa kunnon matopeliä. Se on taas täällä, ja pienen päivityksensä ansiosta sen pelaaminen on värinäytöllä vieläkin hauskempaa. Muistatko vielä oman ennätyksesi? Pystytkö päihittämään sen?

Väri

Neljä upeaa värivaihtoehtoa

Nokia 3310 on luotu sopimaan tyyliisi. Saatavilla on neljä eri värivaihtoehtoa: kiiltäväpintaisina vaihtoehtoina ovat lämmin punainen ja keltainen ja mattapintaisina vaihtoehtoina tummansininen ja harmaa. Parasta on se, että väri on koko materiaalissa, jolloin puhelimen ulkonäkö säilyy hyvänä entistä pidempään.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

1 These are global average estimated retail prices and local prices will vary depending on duties, taxes and currency exchange rates. 2 Up to 22 hours talk time 3 Up to 31 days stand by time 4 Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space. 5Battery has limited recharge cycles and battery capacity reduces over time. Eventually the battery may need to be replaced.

HMD Global Oy is the exclusive licensee of the Nokia brand for phones & tablets. Nokia is a registered trademark of Nokia Corporation. Variations on offering may apply, check local availability. All specifications, features and other product information provided are subject to change without notice. All images used are for illustrative purposes only.