Nokia 5.1

‌‌

Nokia 5.1

Uudistettu ajaton klassikko

Osta nyt

Muotoilu

Ensiluokkaista muotoilua

Android™ 9 Pie

Android 9 Pie säästää aikaa ja akkua

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia 5.1 -älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Tekoäly mukauttaa puhelimesi omiin tarpeisiisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

  • Android 9 Pien mukautuva akku
  • Eleisiin perustuva intuitiivinen käyttöliittymä

Näyttö

Isompi näyttö, suurempi resoluutio

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Näyttö

Isompi näyttö, suurempi resoluutio

Nokia 5 -puhelimessa on suuri 5,5 tuuman Full HD+ IPS -näyttö, jonka 18:9:n kuvasuhde sopii ihanteellisesti videoiden katseluun, selaamiseen ja pelaamiseen. Korkeampi resoluutio takaa, että näytön sisältö näyttää suuremmalta ja tarkemmalta.

  • 5,5″ Full HD+ IPS -näyttö
  • 18:9 kuvasuhde

Kamerat

Helpot ryhmäselfiet

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Kamerat

Helpot ryhmäselfiet

Nokia 5.1 -puhelimessa on vaiheentunnistuksen perusteella automaattisesti tarkentava 16 megapikselin pääkamera, jolla voit tallentaa jokaisen yksityiskohdan nopeasti ja luotettavasti. Puhelimen 8 megapikselin etukamerassa on 84,6 asteen näkökenttä, joten koko porukan saa helposti mahtumaan samaan kuvaan.

  • 16 MP takakamera
  • 8 MP etukamera

Laitteisto

Kaunis ja tehokas kumppani

Nokia 5.1 -puhelimen kahdeksanytiminen 2,0 Ghz:n suoritin toimii nopeasti niin viestitellessä, selatessa, pelatessa kuin niiden välillä vaihtaessakin. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan RAM-muistin, tallennustilan ja MicroSD-kortin koon.

  • 2/3 GB RAM-muistia
  • 16/32 GB tallennustilaa¹

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Nokia 5.1

Nyt saatavilla

Uuden Nokia 5 -puhelimen ensiluokkaisessa muotoilussa on huomioitu pienimmätkin yksityiskohdat. Sen 5,5 tuuman Full HD+ IPS -näyttö ja 18:9:n kuvasuhde tarjoavat tarkemman ja suuremman katselukokemuksen. Vaiheentunnistuksen perusteella automaattisesti tarkentava 16 megapikselin takakamera ottaa yksityiskohtaisia kuvia, ja 8 megapikselin etukameran 84,6 asteen näkökenttä on täydellinen ryhmäselfieiden ottamiseen.

149 €

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Google, Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta. 2Google Kuvat tarjoaa rajattomasti maksutonta ja laadukasta tallennustilaa kuville; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden. 3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. 4Testi suoritettiin laboratorio-olosuhteissa ilman käynnissä olevia taustasovelluksia. 5Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo, sen voi päivittää Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(