Nokia 5.3

‌‌
199,00€

Nyt saatavilla

199,00€
  • Ilmainen toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
  • 3 vuoden takuu

Nokia 5.3

  • Uskomaton nelikamera edistyneellä tekoälykuvauksella.

  • Eeppinen 6,55 tuuman näyttö

  • Pelaamiseen suunniteltu tehokas Qualcomm® Snapdragon™ 665 -suoritin.

  • Tehokas Qualcomm® Snapdragon™ 665 -suoritin

Nokia 5.3

The only gadget you’ll ever need

Elä isosti. Pääse pidemmälle.

Rekisteröidy

Nelikamera

Oikea kamera oikeisiin hetkiin

Näe maailma aivan uudesta kuvakulmasta – tai neljästä – monipuolisella nelikameralla. Makrolinssillä kuvaat kohdettasi erittäin läheltä, ja 118 asteen ultralaajan linssin kuvaan mahtuu leveämpikin maisema.

Tekoälyn tehostamaa valokuvaamista

Fiksuja työkaluja, joilla teet kuvistasi näyttäviä

Tehokas tekoälykuvantaminen tarjoaa käyttöösi luovia työkaluja, joiden avulla ikuistat upeita kuvia. Yökuvaustilan avulla saat häikäiseviä kuvia ilman salamaakin. Ikuista näyttäviä kuvia hyödyntämällä muotokuvatilaa ja tehostettuja boke-efektejä.

Näyttö

Uppoudu ison näytön uumeniin

Vaikuttava 6,55 tuuman näyttö kiidättää sinut toiseen maailmaan, kun pelaat tai katsot videoita. Tämä valtava näyttö mahtuu silti taskuusi. Eli pelkkiä hyviä puolia.

TÜV RHEINLANDIN SERTIFIOIMA

Silmäsi kiittävät

Koska näyttö on erityisen suuri, haluamme huolehtia myös silmistäsi. Siksi Nokia 5.3 sai TÜV Rheinlandin vähäisen sinisen valon sertifikaatin. Sen ansiosta silmäsi väsyvät vähemmän, kun katselet kaikkia suosikkisovelluksiasi, pelejäsi ja videoitasi.

2 päivää kestävä akku¹

Luotettavaa tehoa

Lataus kestää kaksi päivää1 4 000 mAh:n akun2 ja tekoälyn tehostaman mukautuvan akun ansiosta. Mukautuva akku säästää virtaa eniten käyttämillesi sovelluksille. Virtaa on niin paljon, että voit sanoa hyvästit akkuahdistukselle.

Pelaaminen ja viihde

Nopeaksi rakennettu. Pelaamiseen hiottu.

Pelaa huippuliigoissa ja pysy pelissä pidempään dynaamisen Qualcomm® Snapdragon™ 665 -suorittimen ja eeppisen 6,55 tuuman näytön ansiosta.

Android One -lupaus

Valmis Android™ 11:lle ja uudemmille versioille

Android One tarjoaa puhtaan ohjelmistokokemuksen, jonka käyttöliittymässä ja sovellusvalikoimassa ei ole mitään ylimääräistä. Lisäksi säännölliset tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset kehittävät Nokia 5.3 -puhelintasi jatkuvasti paremmaksi.

Muotoilu

Kaikkien aikojen komeinta kestävyyttä

Nokia 5.3 -puhelimessa on tyylikäs 2.5D-näyttölasi ja naarmunkestävä, käyttöikää pidentävä komposiittikuori. Valittavana on kolme näyttävää skandinaavista väriä: syaani, hiekka ja hiilenharmaa.

Google Assistant -painike³

Apuri mukana kaikkialla

Erillinen Google Assistant -painike3 tekee lempiassistentin käytöstä entistäkin helpompaa. Se myös oppii ja mukautuu jokaisella käyttökerralla, joten saat elämästä enemmän irti vähemmällä puhelimen käytöllä.

Ominaisuudet

Nokia 5.3

Koe enemmän Nokia 5.3 -puhelimen kanssa. Uskomattoman nelikameran avulla koettelet valokuvauksen rajoja. Ja huikean suuri 6,55 tuuman näyttö kiidättää sinut muihin maailmoihin. Kaksi päivää kestävän1 akun ansiosta sanot myös hyvästit akkuahdistukselle. Kaikki tehtävät hoituvat nopeasti Qualcomm® Snapdragon™ 665 -suorittimella ja uusimmalla Android 10 -käyttöjärjestelmällä. Saat kaikki ohjelmistopäivitykset kahden vuoden ajan, joten se vain paranee ajan myötä.

Kamera

Kamera

Uskomaton nelikamera edistyneellä tekoälykuvauksella.

Näyttö

Näyttö

Katso kaikki videot eeppiseltä 6,55 tuuman näytöltä.

Suoritin

Suoritin

Pelaamiseen suunniteltu tehokas Qualcomm® Snapdragon™ 665 -suoritin.

Akku

Akku

Pidempi lataus kaksi päivää kestävällä akulla1.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 5.3

Nyt saatavilla

Tallennustila
Värit:

199,00€

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(