Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Phone with notch Camera Display 6.39 inches 6.39 Battery Processor Play

Nokia 5.4

Heittäydy luovaksi nelikameralla ja elokuvatehosteilla.

Väri
Malli
4 GB RAM-muistia, 64 GB Sisäinen tallennustila, Dual SIM

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Nokia 5.4

Tee lähtemätön vaikutus Nokia 5.4:llä. 48 megapikselin nelikamera antaa tilaa luovuudelle – edistyksellisillä videokuvaus- ja editointiefekteillä ikuistat ympäröivän maailman upeita yksityiskohtia myöten. Kahden päivän akunkesto1 ja virtaviivainen Qualcomm® Snapdragon™ 662 ‑alusta tarjoavat tehoa, jonka ansiosta teet enemmän sitä, mitä rakastat. Pidä ohjat käsissäsi puhelimella, jossa on valmius Android 11:een ja tuleviinkin versioihin, ja hoida työt ja huvit niin kuin haluat.
Täydet tekniset tiedot

Kamerat

Ikuista ympäröivä maailma 48 megapikselin neloiskameralla ja 16 megapikselin etukameralla.

Näyttö

Hahmota kokonaisuus 6,39 tuuman kamera-aukolla varustetulla HD+-näytöllä.

Akku

Pysy liikkeessä kahden päivän akunkeston1 ja tekoälyavusteisen mukautuvan virran avulla.

Mobiilialusta

Tee fiksuja päätöksiä Qualcomm® Snapdragon™ 662 -mobiilialustalla.

Ikuista maailmasi

Katso nyt

Kamerat

Kuvaa ammattilaisen ottein

Tehokkaalla 48 megapikselin nelikameralla ja 16 megapikselin etukameralla ikuistat rakastamasi asiat yksityiskohtia myöten ilman sulkijaviivettä. Lisäksi voit kuvata elokuvamaisia videoita sekä lisätä niihin särmää värisäädöillä ja muilla tehosteilla.

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Anna tekoälyn auttaa

Valitse laite, joka on suunniteltu pysymään menossa mukana. Qualcomm® Snapdragon™ 662 -mobiilialusta on optimoitu uusimmalla tekoälyteknologialla, jotta saat käyttöösi täyden tehon, teit sitten mitä tahansa.

6,39 tuuman kamera-aukolla varustettu HD+-näyttö

Aseta tavoitteet korkealle

Kamera-aukolla varustettu upea 6,39 tuuman HD+-näyttö tarjoaa enemmän tilaa striimaukselle, peleille ja selailulle. Tyylikkään pohjoismaisen suunnittelun sekä kestävän ja kirkasvärisen takakannen ansiosta puhelimesi on yhtä vahva kuin kauniskin.

2 päivää kestävä akku

Virtaa kaikkeen, mitä teet

Kahden päivän akunkestolla1 teet mitä haluat, milloin haluat. Tekoälyä hyödyntävä mukautuva akku ohjaa virran eniten käyttämiisi toimintoihin, jotta ohjat pysyvät käsissäsi koko päivän.

Android One

Turvallisesti ajan tasalla

Valmistaudu tulevaan. Uusimmat Android™-ominaisuudet, kolmen vuoden kuukausittaiset turvallisuuspäivitykset sekä kahden vuoden ohjelmistopäivitykset pitävät sinut turvallisesti ajan tasalla. Android 11:een ja tuleviinkin versioihin valmiilla järjestelmällä pysyt aina askeleen edellä.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

HMD Global OY omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan. 2Google Assistant on saatavilla tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteesta [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. 4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.
5Counterpoint Research -katsaus: Nokia Phones Lead the Trust Rankings based on Software, Security Updates and Build Quality (Nokia-puhelimet luotettavuusvertailujen kärjessä ohjelmisto- ja tietoturvapäivitysten sekä rakenteiden laadun ansiosta), 2020