Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Music Speaker Battery Design

Nokia 5310

Skip to main content

Klassikko palaa entistä muhkeammin äänin.

49,00 €
Enlarge Musta Nokia 5310 from Back
Enlarge Musta Nokia 5310 from Front and Back
Enlarge Musta Nokia 5310 from Etu
Enlarge Musta Nokia 5310 from Back
Enlarge Musta Nokia 5310 from Front and Back
VäriMusta
Malli
Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta
Ilmoita minulle

Haluan ilmoituksen, kun Nokia 5310 on saatavilla

Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme, kun tuote on saatavilla.

Ilmainen toimitus 2 päivän kuluessa ja 14 päivän palautusoikeus*

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Istuta 1 puu tällä laitteella

Säästä rahaa ja tue ympäristöä hankkimalla tämä laite. Lue lisää

Enää et jää tahdista

Nokia 5310

Pysy tahdissa Nokia 5310 -puhelimella. Anna musiikin virrata MP3-soittimesta1 ja FM-radiosta ja kuule jokainen puhelu kahdesta tehokkaasta etukaiuttimesta. Pysy yhteydessä päivästä toiseen kestävän akun ansiosta. Vanhan suosikin uusittu muotoilu pitää ilmeen raikkaana.
Täydet tekniset tiedot

FM-radio ja MP3-soitin

Langaton FM-radio ja erilliset musiikkipainikkeet.

Kaksi etukaiutinta

Kuule jokainen puhelu kirkkaasti ja selkeästi.

Pitkä akun kesto

Akku kestää valmiustilassa viikkoja.

Muotoilu

Retroklassikko on päivitetty vuodelle 2020.

FM-radio ja MP3-soitin

Musiikkia korville

Miksaa oma viihteesi missä ja milloin tahansa MP3-soittimella1, langattomalla FM-radiolla ja niiden erillisillä musiikkipainikkeilla. Äänenlaadusta huolehtivat kaksi tehokasta etukaiutinta.
FM-radio

Pysy tahdissa koko päivä

Säädä lempiradiokanavallesi sisäänrakennetun FM-radion avulla. Et tarvitse kuulokkeita – avaa radio ja kuuntele suoraan kovaäänisistä etukaiuttimista.

Mp3-soitin

Pistä bileet pystyyn missä tahansa

Päästä rytmit valloilleen sisäänrakennetulla MP3-soittimella1 ja erillisillä musiikkipainikkeilla. Lataa suosikkikappaleesi 32 Gt:n muistikortille ja nauti musiikista missä tahansa – taustamusiikki tekee kaikesta hohdokkaampaa.
Kaksi etukaiutinta

Rohkeasti täysillä

Nauti kuuluvasta, äänekkäästä musiikista ja radiosta koko päivän – kahden etukaiuttimen kautta.

Erilliset musiikkipainikkeet

Valitse. Soita. Toista.

Siirry suosikkiradioasemiesi välillä, ohita kappaleita tai säädä äänenvoimakkuutta erillisten musiikkipainikkeiden avulla – enää et jää tahdista.

Musiikki

Musiikki verissä

Tarkista soitettava kappale yhdellä vilkaisulla kirkkaalta, kaarevalta näytöltä. Vaihda kappale hetkessä erillisellä musiikkipainikkeella. Anna musiikin virrata puhelimesta, joka on suunniteltu pysymään arjen tahdissa.

Muotoilu

Klassikon paluu

Helppokäyttöisillä painikkeilla, linjakkailla kaarilla ja mukavalla käsiotteella varustettu Nokia 5310 on uusi versio vanhasta suosikista – ikonista muotoilua raikkaalla ilmeellä.

Kestävyys

Anna tulla

Ole virtaa täynnä ja valmis menoon Nokia 5310 -puhelimella. Pitkäkestoinen akku, kestävä muotoilu ja luotettava teknologia – tämä puhelin ei jätä pulaan.

Yhteydet

Pysy yhteydessä 24/7

Tällä akulla pysyt yhteydessä. Se kestää viikkoja valmiustilassa, ja voit puhua tuntikausia ennen lataamista. Kahden tehokkaan etukaiuttimen ansiosta kuulet toisen henkilön äänen selkeästi ja kuuluvasti.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1 Vaatii MicroSD-kortin, joka myydään erikseen.
2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. 3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.