Nokia 5310

‌‌

Nokia 5310

Enää et jää tahdista

Rekisteröidy

FM-radio ja MP3-soitin

Musiikkia korville

Miksaa oma viihteesi missä ja milloin tahansa MP3-soittimella1, langattomalla FM-radiolla ja niiden erillisillä musiikkipainikkeilla. Äänenlaadusta huolehtivat kaksi tehokasta etukaiutinta.

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Muotoilu

Klassikon paluu

Helppokäyttöisillä painikkeilla, linjakkailla kaarilla ja mukavalla käsiotteella varustettu Nokia 5310 on uusi versio vanhasta suosikista – ikonista muotoilua raikkaalla ilmeellä.

Musiikki

Musiikki verissä

Tarkista soitettava kappale yhdellä vilkaisulla kirkkaalta, kaarevalta näytöltä. Vaihda kappale hetkessä erillisellä musiikkipainikkeella. Anna musiikin virrata puhelimesta, joka on suunniteltu pysymään arjen tahdissa.

Kestävyyttä

Anna tulla

Ole virtaa täynnä ja valmis menoon Nokia 5310 -puhelimella. Pitkäkestoinen akku, kestävä muotoilu ja luotettava teknologia – tämä puhelin ei jätä pulaan.

Yhteydet

Pysy yhteydessä 24/7

Tällä akulla pysyt yhteydessä. Se kestää viikkoja valmiustilassa, ja voit puhua tuntikausia ennen lataamista. Kahden tehokkaan etukaiuttimen ansiosta kuulet toisen henkilön äänen selkeästi ja kuuluvasti.

Ominaisuudet

Nokia 5310

Pysy tahdissa Nokia 5310 -puhelimella. Anna musiikin virrata MP3-soittimesta 1 ja FM-radiosta ja kuule jokainen puhelu kahdesta tehokkaasta etukaiuttimesta. Pysy yhteydessä päivästä toiseen kestävän akun ansiosta. Vanhan suosikin uusittu muotoilu pitää ilmeen raikkaana.

FM-radio ja MP3-soitin

FM-radio ja MP3-soitin

Langaton FM-radio ja erilliset musiikkipainikkeet.

Kaksi etukaiutinta

Kaksi etukaiutinta

Kuule jokainen puhelu kirkkaasti ja selkeästi.

 Pitkä akun kesto

Pitkä akun kesto

Akku kestää valmiustilassa viikkoja.

Muotoilu

Muotoilu

Retroklassikko on päivitetty vuodelle 2020.

Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

HMD Global omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1 Vaatii MicroSD-kortin, joka myydään erikseen.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

(