Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Music Speaker Battery Design Arrow right

Nokia 5310

Perinteiset puhelimet
Nokia 5310

Klassikko palaa entistä muhkeammin äänin.

49,00 €
Väri
Vaihtoehdot
Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Nokia 5310

Pysy tahdissa Nokia 5310 -puhelimella. Anna musiikin virrata MP3-soittimesta 1 ja FM-radiosta ja kuule jokainen puhelu kahdesta tehokkaasta etukaiuttimesta. Pysy yhteydessä päivästä toiseen kestävän akun ansiosta. Vanhan suosikin uusittu muotoilu pitää ilmeen raikkaana.

Täydet tekniset tiedot

FM-radio ja MP3-soitin

Langaton FM-radio ja erilliset musiikkipainikkeet.

Kaksi etukaiutinta

Kuule jokainen puhelu kirkkaasti ja selkeästi.

Pitkä akun kesto

Akku kestää valmiustilassa viikkoja.

Muotoilu

Retroklassikko on päivitetty vuodelle 2020.

Enää et jää tahdista

Katso nyt

FM-radio ja MP3-soitin

Musiikkia korville

Miksaa oma viihteesi missä ja milloin tahansa MP3-soittimella1, langattomalla FM-radiolla ja niiden erillisillä musiikkipainikkeilla. Äänenlaadusta huolehtivat kaksi tehokasta etukaiutinta.

FM-radio

Pysy tahdissa koko päivä

Säädä lempiradiokanavallesi sisäänrakennetun FM-radion avulla. Et tarvitse kuulokkeita – avaa radio ja kuuntele suoraan kovaäänisistä etukaiuttimista.

Mp3-soitin

Pistä bileet pystyyn missä tahansa

Päästä rytmit valloilleen sisäänrakennetulla MP3-soittimella1 ja erillisillä musiikkipainikkeilla. Lataa suosikkikappaleesi 32 Gt:n muistikortille ja nauti musiikista missä tahansa – taustamusiikki tekee kaikesta hohdokkaampaa.

Kaksi etukaiutinta

Rohkeasti täysillä

Nauti kuuluvasta, äänekkäästä musiikista ja radiosta koko päivän – kahden etukaiuttimen kautta.

Erilliset musiikkipainikkeet

Valitse. Soita. Toista.

Siirry suosikkiradioasemiesi välillä, ohita kappaleita tai säädä äänenvoimakkuutta erillisten musiikkipainikkeiden avulla – enää et jää tahdista.

Musiikki

Musiikki verissä

Tarkista soitettava kappale yhdellä vilkaisulla kirkkaalta, kaarevalta näytöltä. Vaihda kappale hetkessä erillisellä musiikkipainikkeella. Anna musiikin virrata puhelimesta, joka on suunniteltu pysymään arjen tahdissa.

Muotoilu

Klassikon paluu

Helppokäyttöisillä painikkeilla, linjakkailla kaarilla ja mukavalla käsiotteella varustettu Nokia 5310 on uusi versio vanhasta suosikista – ikonista muotoilua raikkaalla ilmeellä.

Kestävyyttä

Anna tulla

Ole virtaa täynnä ja valmis menoon Nokia 5310 -puhelimella. Pitkäkestoinen akku, kestävä muotoilu ja luotettava teknologia – tämä puhelin ei jätä pulaan.

Yhteydet

Pysy yhteydessä 24/7

Tällä akulla pysyt yhteydessä. Se kestää viikkoja valmiustilassa, ja voit puhua tuntikausia ennen lataamista. Kahden tehokkaan etukaiuttimen ansiosta kuulet toisen henkilön äänen selkeästi ja kuuluvasti.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

HMD Global omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1 Vaatii MicroSD-kortin, joka myydään erikseen.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.